Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdekek egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekek egy lányt sem? 20/F

Figyelt kérdés
Az van hogy Facebookon szoktam írni számomra szimpatikus lányoknak hogy megszeretném őket ismerni, de soha nem kapok választ, annyit sem hogy "bocs nem szeretnék ismerkedni". Tudom a Facebook nem társkereső, de nem nagyon tudom merre tudnék ismerkedni.

2021. nov. 19. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%

"megszeretném"

Talán mert már a helyesírásod alapján is bukta vagy.

2021. nov. 19. 22:25
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Fogod magad és regisztrálsz egy vagy több társkeresőre. Azt hittem 20 évesnek ezt nem kell magyarázni. Talán pont ez a baj...
2021. nov. 19. 22:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Majd írd le, hogy milyen tapasztalatod van a társkeresőn azért.
2021. nov. 19. 23:27
 4/19 anonim ***** válasza:
35%

Valszeg túl jól kinéző lányokra írogatsz. Ugye nem engedélykérésekben?? Amugy ezzel a szöveggel nkm harmaduk szokott akarni ismerkedni. Ha jobb szöveget tolok, akkor a felük.

20f

2021. nov. 19. 23:41
 5/19 A kérdező kommentje:
De engedélykérésekben, mert nem ismerőseim, tehát engedélykérésekbe teszi a messengeren.
2021. nov. 20. 00:07
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
Netes ismerkedésnél, akár társkeresőn, akár facebookon, csak a teljesen tökéletesen kinéző srácoknak írnak vissza a lányok, még a legrondább lányok is.
2021. nov. 20. 07:28
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Biztos nagyon örülnek a kéretlen üzeneteknek (amiből kapnak naponta 2-3-at tutira).

"annyit sem hogy "bocs nem szeretnék ismerkedni"". Lábadat ne csókolják meg? El vagy tévedve.

2021. nov. 20. 08:15
 8/19 anonim ***** válasza:
Tök ismeretlen nem is látja ismeretlen kommunikációs kísérletét, csak ha külön erre hajt, nem? A bal oldali pöttyet megnyitva Message Requests majd See Spam... Ki nézi ezt? Nekem is volt 3 éves üzenetem... Most, hogy megnéztem, meg van egy negyedéves. :D
2021. nov. 20. 09:09
 9/19 anonim ***** válasza:

,,De engedélykérésekben, mert nem ismerőseim, tehát engedélykérésekbe teszi a messengeren. "

Fhu akkor miért nem jelölöd be őket mielött rájukírnál? Ha ezt megteszed es nem jelölnek vissza, akkor ne írj rájuk, mert ha akarnának ismerkedni visszajelölnének. Persze így már logikus hogy nem ír vissza senki, gyakorlatilag zaklatod őket.

2021. nov. 20. 17:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem nézel ki elég jól.

Ennyi, és nem több.

Ugyanebben a cipőben járok, tinderen talán ha heti/havi egy lány jobbrahúz, azok is erősen kerülendőek.

21F

2021. nov. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!