Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, hogy ŐSZINTE? Vagy az önös érdekek
manapság már bármit képesek kihozni az emberből?
Figyelt kérdés
Van egy lány, bő 30 éve ismerem, csecsemőkora óta. Az egyik legjószívűbb, leghumánusabb, legönzetlenebb ember, akit valaha ismertem. Van két édes gyereke, kiket egyedül nevel. Néhány hónapja újra beszélgetni (írogatni) kezdtünk, egyre többet, egyre sűrűbben. Aztán elment az öccse szalagavatójára, és utána pár napig semmit nem írt, nem válaszolt, majd mintha mi sem történt volna, ugyanúgy folytatta, mint előtte. Én kérdeztem, mi van, de csak terelt. De azt is csak pár napig, aztán teljesen megszűnt válaszolni. :( Nem sokra rá írtam még neki, már csak abszolút haverilag. Arra válaszolt, aztán LETILTOTT. :((( Mondom, még egy ilyen jólelkű lányt nem ismerek mint ő. Ezek után mire számíthatok? Legényéletre... :(
Agyhalott nő. Lapozz tovább! Nem érdemes lófütyi energiát sem beléjük fektetni.
2017. jan. 16. 20:35
2/30 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ő rohadtul nem agyhalott... Ezért is keseredtem el, hogy ha az általam ismert legkedvesebb lány is ilyen, akkor már tényleg mire számítsak? Az elmúlt két évben nem igazán sikerült olyat megismerni, akire rá merném bízni... még a fröccsömet se... :) Mind átvert, ki jobban, ki kevésbé, de mind, azaz kivétel nélkül mind úgy forgatta ki a szavakat és úgy hazudott a szemembe, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
2017. jan. 16. 20:41
3/30 anonim válasza:
Lehet, történt valami, amit nem veled akart megbeszélni. Ha tovább erősödtek, nem csoda a tiltás.
2017. jan. 16. 20:47
4/30 anonim válasza:
Ha tovább erőskodtel....
2017. jan. 16. 20:47
5/30 anonim válasza:
Nem mondta meg konkrétan, hogy nem akar veled beszélgetni, csak terelt, te meg nem vetted a lapot. Nem volt kedve tovább írogatni, így letiltott.
2017. jan. 16. 20:54
6/30 anonim válasza:
Aha, szóval nem volt jó emberke, csak már nagyon állt a farkad.
2017. jan. 16. 21:05
7/30 anonim válasza:
Na, barátom, te leszel a hibás, mert a nő képtelen volt őszintén és gerincesen viselkedni veled. Ha nem foglalkoztál volna vele, akkor az lenne a baj, hogy nem is érdekelt téged, miért nem írt, de hogy kíváncsi voltál, az is baj. Én komolyan nem értem az embereket, a többségnek semmi sem jó. Na ezért nem kell foglalkozni senkivel, úgyse tudsz jót tenni, mert valamibe mindig bele fognak kötni. A csaj megmondhatta volna neked, hogy ne haragudj, nem akarok erről veled beszélni, nem pedig az, hogy össze-vissza hablatyol, és te döntsd el, hogy csak nehezen akar megnyílni, vagy abszolút nem akar veled beszélni. Sajnos nagyon kevés ember képes arra, hogy nyíltan lehessen vele beszélni, ehelyett csak terelnek, hazudoznak, letiltanak, eltűnnek, és neked kellene szarul érezned magad.
2017. jan. 16. 21:10
8/30 anonim válasza:
Igen, létezik. Én biztosan! De ahányszor szívtam miatta, hogy őszinte vagyok, sokszor gondolkodtam már rajta, hogy nem kéne...
Nem értek egyet a viselkedésével, de velem tett már ilyet férfi nem egyszer. Nem férfi/nő hanem gerinc kérdése! Az meg egyre ritkább kincs.
2017. jan. 16. 21:22
9/30 A kérdező kommentje:
3as/4-es:
épp ez az, hogy nem erősködtem. Abbamaradt, én tudomásul vettem. De pár hét múlva valami miatt pusztán haverilag írtam neki, és erre letiltott.
2017. jan. 16. 21:24
10/30 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket nem akarok random emberekkel megbeszélni. Igen, a haver is "random" ember ilyen téren.
Én is tiltottam már le embereket, akiket amúgy bírtam, és hiányoznak is, de az agyamra mentek a követelőzésükkel, rám akarták erőltetni magukat, stb.
Mondjuk én tisztán és világosan megmondtam, hogy vagy leszállnak a témáról, vagy tiltás, dönthettek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!