Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek manapság sármos, intelligens, 'csinos' fiúk, férfiak?
Szétnézek a városban, és vagy az ecsetfejű fiúkat látom, vagy az igénytelen, zsíros kockákat, vagy a luxus-urakat.
Gondolok sármos alatt egy Ricky Martint. Egy meleg énekes, mégis 40 környékén jobb teste van, mint háromnegyed budapest, fárfiasabb arca, nézése, gesztusai vannak, mint a mai fiúknak.
Ő kicsit rossz példa, hiszen 40 éves, én pedig a huszon-korosztályra gondolnék.
Fehérvári Gábor Alfréd, vagy Kucsera Gábor, de ha nagyon nagyon akarom, akkor egy mefgérfiasodott Zac Efron is lehet előttünk.
Nem a nemlétező álomférfit keresem. Egy, a mai tömegből kitűnő értelmes, helyes, fess, vagány hímnemű embert sem látok jó ideje, és kétlem, hogy ennyire eltorzult már a világ.
Manapság a lányos az új férfias? vagy a punnyadt?
Egy rakás ilyen értelmiségi páva van a belvárosban (Budapest). Szövetkabát, répanadrág vagy vmi élére vasalt drágább, bőrcipő, rövid borosta, pompadúr hajjal.
Tény, hogy nem tűnnek ki a tömegből, de nem rájuk gondoltál?
Félreértetek. Pont nem rájuk gondoltam.
Nem a megk.r és megy tovább. Aki mellett egy igényes, csinos, szexi és intelligens nő leélné az életét.
Nem szeretnék vitát robbantani, de mégis milyen beteg igényeim vannak?
Intelligencia? Igen, nem szeretném, hogy a páromat nekem kelljen akár helyesírásra, akár illemre tanítanom.
Sárm? Igen. Ha én adok a külsőmre, akkor szeretném, ha a párom is jól nézne ki, jó benyomást keltene.
Vagány? Ha megkíván, merje a tudtomra adni érthetően például. Vagy ha nyáron kicsit esik az eső, ne rohanjon ernyő alá, inkább csókoljon meg.
Valóban hatalmas dolgok?
Nem tudom, nekem pl a párom ilyen, szóval léteznek :D
(Amúgy Fehérvári Gábor Alfrédot miért jó példának hozod fel? Teljesen ráillik az, amit később meg hátrányként emlegetsz, hogy "lányos" :DDDD )
"Nem a nemlétező álomférfit keresem."
Ááá, nem, de még is celebeket, sztárokat hozol fel példaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!