Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen vagy lelki zavarokkal küzdik egy olyan vékony csínos nő akinek mindegy a párválasztásnál a testsúly?
Figyelt kérdés
Ismerek ilyen csinos lányt. Volt már 40 kg -os nádszál fiú és volt nagyon elhízott 140 kg os pasija is.2017. jan. 7. 10:15
2/7 Krukutyán Levente válasza:
Igen ezt a lelki zavart úgy hívják, hogy "nem felszínesség". Nem túl gyakori kór.
3/7 anonim válasza:
Talán nem a külső alapján válogat.
4/7 anonim válasza:
Van valami ijeszto abban a merhetetlen ostobasagban, ami a kerdezo logikajabol arad.
5/7 anonim válasza:
Vagy lelki zavarokkal küzd(önértékelés hiánya),vagy nem érdekli a külső.Bár szerintem ilyen mértékben ez már igénytelenség.
6/7 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de nálam az számít "igénytelenségnek" párválasztásnál ha buta vagy csúnya arcú nővel kezdenék vagy olyannal aki mindenkivel összefekszik. Nyilván egy 140 kilós nővel nem jönnék össze, de széles a skála, nem zavar hogy kinek milyen testalkata van, meg nem is a súly a fontos hanem a testtartás, a férfiaknál is így van, nem az a lényeg hány kiló vagy hanem hogy hogyan használod a súlyod.
7/7 anonim válasza:
"Van valami ijeszto abban a merhetetlen ostobasagban, ami a kerdezo logikajabol arad."
Ha igyelmesen olvasod a gykn válaszolókat, akkor közel sem érthetetlen a kérdez "csodálkozása" . Amikor a nők itt magasságon, megfelelő izomtömegeken (sem tul sok, sem tul kevés) ambición (ami leginkább az egzisztenciás helyzetet jelenti)rugóznak, valóban meglepő, hogy létezik olyan csinos nő, aki mindezeket lszarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!