Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, hogy ŐSZINTE? Vagy az önös érdekek manapság már bármit képesek kihozni az emberből?
Basszus, ha én is minden egyes alkalommal kérdéseket írnék ki, mikor csalódok egy férfiban, akkor egy nap alatt úgy tele tudnám spamolni a gyk-t, mint ahogy általában ti pasik csináljátok.
Így van, van rossz tapasztalatod egy nővel, szóval nyilván minden nő értéktelen, megbízhatatlan pcsa, és az egyetlen normális társaság, amiben reménykedhetsz, az a sajátod.
A kedves emberek általában nem tudnak nemet mondani és nem akarnak megbántani senkit, így a számukra kellemetlen és nem kívánt helyzetekből ilyen módon próbálják kihúzni magukat. Bár így is megbántják, de ha számon is kérik tőlük, elő tudják adni az értetlent, illetve bármi egyebet, ami mossa kezüket.
Ha valaki szimpatizál veled és van dolgotok egymás mellett akkor vele nem fog ilyesmi megtörténni. Tehát vele nem volt.
Én egyetlen nőt ismerek, aki képes önzetlenül szeretni és teljesen őszinte lenni. Férjnél van, de annyi valódi szeretet van benne, hogy jut mindenkinek (nem kell rosszra gondolni, ennek a testi vonzalomhoz nincs köze).
Az a lány, akinek most udvarolok, róla tisztában vagyok azzal, hogy a szeretetének van egy csomó feltétele, meg hogy kicsit anyagias, meg hogy sose fog velem teljesen nyílt lapokkal játszani, csak ha ő úgy kívánja, de ezen kívül sok jó tulajdonsága van. Vállalom, hogy esetleg egy olyan nővel éljek együtt, akivel nem tudok mindent megbeszélni és akit túl "törtetőnek" tartok a saját ízlésemhez, mert ENNEK ELLENÉRE tisztelem és szeretem. Nekem is van hibám bőven, nyilván, erről most inkább hallgatok.
Én őszinte vagyok és önző, na erre varrj gombot. Tény, hogy a terelés egyáltalán nem korrekt dolog, de a leírtakból számomra nem derült ki, hogy mennyire komoly a kapcsolatotok, mert pl én a gyerekkori barátaimra barátként nézek, akármennyit beszélgetünk. Így pedig semmi közük ahhoz, hogy kinek a szalagavatóján mit csinálok, és főleg ahhoz nincs, hogy kivel jövök össze (nyugi, én ezt a képükbe is vágom, ha faggatnak). Másrészt, "Én kérdeztem, mi van, de csak terelt. De azt is csak pár napig..." ebből nekem nem pont az jön le, hogy nem erőltetted a témát, és ha erőltetted, ne lepjen meg, hogy befejezte veled a beszélgetést és még le is tiltott.
Nem mondom, hogy te vagy a hibás, amiért ez félresiklott, mert ő nem volt egyenes veled, de azt gondolom, hogy félreértetted a dolgot kettőtök közt. Azt tudom elképzelni itt, hogy féltékenykedésnek vette az érdeklődést, és így esett le neki, hogy te nem csak a barátságotokat akarod feléleszteni, és ebből nem kért.
29: nem az a baj, hogy nem akar egy nő. Nekem se jön be a nagyobb része, még azok közül se akivel randiig eljutottunk.
De én nem hazudok a másik szemébe, hanem megmondom mi van és miért. Még akkor is, sőt akkor annál inkább, ha nekem kínos amit mondok. Ha már rááldoztunk egymásra jópár órát, gyakran napot, akkor megtisztelem annyival, hogy megadom neki az esélyt hogy levonhassa a tanulságokat. Mégha az az is, hogy minden férfi hülye.
A nők nagyobbik fele viszont "nem akarja megbántani a másikat", vagy "nem tartozik semmivel mert nincsenek kapcsolatban". Nem. Gyávák vagytok és önzők.
A férfiakkal is baj van, mert az a kevés nő aki meg őszinte, az utána nem köszönömöt kap sokszor, hanem k.anyázást. De nekem, biztos valami csoda folytán, nem jut eszembe parasztnak lenni egy nővel, mert egy másik nő paraszt volt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!