Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan nő, hogy ŐSZINTE...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, hogy ŐSZINTE? Vagy az önös érdekek manapság már bármit képesek kihozni az emberből?

Figyelt kérdés
Van egy lány, bő 30 éve ismerem, csecsemőkora óta. Az egyik legjószívűbb, leghumánusabb, legönzetlenebb ember, akit valaha ismertem. Van két édes gyereke, kiket egyedül nevel. Néhány hónapja újra beszélgetni (írogatni) kezdtünk, egyre többet, egyre sűrűbben. Aztán elment az öccse szalagavatójára, és utána pár napig semmit nem írt, nem válaszolt, majd mintha mi sem történt volna, ugyanúgy folytatta, mint előtte. Én kérdeztem, mi van, de csak terelt. De azt is csak pár napig, aztán teljesen megszűnt válaszolni. :( Nem sokra rá írtam még neki, már csak abszolút haverilag. Arra válaszolt, aztán LETILTOTT. :((( Mondom, még egy ilyen jólelkű lányt nem ismerek mint ő. Ezek után mire számíthatok? Legényéletre... :(

2017. jan. 16. 20:33
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

5-ös:

nem írt, én sem írtam. Nem erőltettem, ebből már kinőttem. Amikor válaszolt, írtam. Aztán pár hét szünet után tényleg csak haverilag írtam neki, mire letiltott.

2017. jan. 16. 21:26
 12/30 A kérdező kommentje:

7-es:

sajnos én is nagyon így látom. :( És még kérdezik, hogy 34 évesen miért nincs senkim. Hát azért. Nem is valószínű, hogy lesz. Házias, sportos, jóképű csávó, aki nem is keresi már a nőket - egy az egyben búza lettem, csak a baj, hogy nem vonzanak a pasik.

2017. jan. 16. 21:29
 13/30 anonim ***** válasza:
Print screen-eled az egészet?
2017. jan. 16. 21:30
 14/30 A kérdező kommentje:
10-es. itt ilyesmiről szó sem volt. Én kulturált ember vagyok, még azelőtt dobom a témát, hogy az kellemetlen lenne. A legbosszantóbb, hogy semmi jele nem volt annak, hogy le akarna tiltani. De mégis megette.
2017. jan. 16. 21:32
 15/30 A kérdező kommentje:
8-as: én már űrlénynek hiszem lassan magam, hogy nem kamuzok.
2017. jan. 16. 21:35
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
#12: Ha a másik fél nem játszik nyílt lapokkal, akkor te sem tudod eldönteni, hogy mikor teszel jót, és mikor rosszat. Aki bele akar kötni valamibe, az úgyis talál indokot. A legszomorúbb az egészben az, hogy a jelek szerint a csaj képtelen volt felnőtt ember módjára tisztázni a felállást, csak nem értem, hogy az itteni törzsközönség szerint mégis miért te lennél ebben a hibás.
2017. jan. 16. 21:38
 17/30 A kérdező kommentje:
#16 - mert férfi vagyok, és egy párkapcsolatban, vagy akár annak előszobájában sajnos csak, és kizárólag a férfi lehet hibás. Pl. ha egy férfi félrelép, az azért van, mert egy mocskos disznó. Ha egy nő félrelép, akkor biztos a mocskos disznó őt elhanyagolta, nem szerette, nem foglalkozott vele... :) Nő nem lehet hibás, csak a kibebazilikázott férfi.
2017. jan. 16. 21:49
 18/30 anonim ***** válasza:
46%

Ilyen hozzáállással minek akarsz nőt?

Csak nem jön a print screen... most már tuti, hogy neki is előadtad a nőgyűlölő szöveget.

2017. jan. 16. 21:51
 19/30 anonim ***** válasza:
62%
Akkor lehet ezt benezte es eroszakoskodonak hitt. Erre nem gindolsz? Tapasztalatom szerint a neten keresztul sok kapcsolat felre tud siklani felreertesek miatt. Ezert sem tartom egeszsegesnek aki csak igy ismerkedik. Azoknak hamis kepuk van sokmindenrol...
2017. jan. 16. 22:14
 20/30 anonim ***** válasza:

En önzô vagyok.

Ezt meg az emberek hoztàk ki belôllem.

n25

2017. jan. 16. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!