Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a párom? Lehet siránkozás, lehet kéménybe korommal... Vagyok fent társkeresőn, viszont félek ott írni, nehogy felismerjenek. Ezek a gondolatok a barátnőmre tartoznának... A lényeg: senki sem vállal fel engem a hibáimmal.
Figyelt kérdés
Pedig én "csak" szeretetet kérek. Önmagában ez nem perspektíva, nem kecsegtetek sok jóval, hátránnyal is indulok számos tekintetben.De nagy a világ. Valahol csak van, aki legalább ennyire vágyik a szeretetre és nem vagyunk egyik a másiknak megalkuvás, lemondás egy életre, hanem win-win a felállás. Tudom, nem könnyű. Nem érdemlem a jót. Viszont olyan csalódás, hogy a szeretetem nem kell senkinek, én nem kellek. Csak a gyerek, a szex, a jövőépítés. Persze, ezek alapvető célok, jogok, mindenkinek kívánom, hogy jusson. Magamnak is. A szeretet után. Lehet rosszul látom; és nem is rangsor ez nálam, inkább pont ez a baj: hogy csak ennyire futja. Ez a helyzet engem demotivál. Ha tényleg senkinek nem kellek, kár csinálnom bármit is. 0 vagyok, tényleg. De vagyok. Ez miért nem elég. A többségnek nem, OK. Nem is baj. De már nagyon hiányol. Sajnálom, hogy nem vagyok normálisabb és hogy nem tudom, téged mennyire érdekellek, örülnél esetleg nekem. Nem tudok csajozni. De melletted maradok, amíg szeretsz. Szeress örökké!2022. jan. 31. 21:35
1/8 anonim válasza:
Hát ez elég nyálas lett. Privátokat szeretnél kapni nőktől, vagy miért toltad ide ezt a nyáltengert?
2/8 anonim válasza:
Anyám, borogass. Erősen gondolkodom azon, hogy egy az egyben ignorálom ezt a kategóriát, vagy törlőm a regisztrációm.
3/8 anonim válasza:
jó látni, hogy nem én vagyok a legneedybb az oldalon
4/8 anonim válasza:
Ezek a trollok mindig tudnak valami ujat mutatni.
5/8 anonim válasza:
Ez most egy konkrét személynek szól? Mert akkor légy tökös és mondd meg neki, hogy akarsz tőle valamit!
6/8 anonim válasza:
Hány cm magas vagy? Enélkül nem tudjuk mi a gond.
7/8 anonim válasza:
Jársz már pszichológushoz?
Bocs, de a soraid közül valahogy nem jön át a Férfi, bár ez egy nőtől is tömény lett volna..
8/8 A kérdező kommentje:
Én is röhögnék magamon. Örülök, ha senki nincs hasonló helyzetben. Csak ettől még nekem nem jobb. Voltam pszichológusnál. Nem sokat használt.
2022. jan. 31. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!