Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ez az állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ez az állandó rinya uraim?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés,van,hogy a nőknek izmos pasik kellenek meg kell egzisztencia.

Ok,szerintem is nagyon fontos sőt minőségibb nőket kaphatsz meg sokkal ha ezek vannak.

De ha felteszik 1.500.000.000-szor ugyanazt a kérdést mivel fog változni?

Komolyan miért nem tesztek inkább érte,hogy minőségi férfivá válhassatok és akkor tudtok a párkapcsolati piacon válogatni?

Ki tart vissza titeket?

Mit akartok de őszintén?

Azt akarjátok,hogy a sörözős,mamahoteles életetekhez asszisztáljon egy szép nő?

Mert szerintem ez van,hogy kellene a szép minőségi nő de ehhez tenni már lusták vagytok bármilyen szinten.

Mert igen kell külső és belső játék.

Rinya másik részét se értem,hogy miért töketlenek a mai férfitársaim miért kell lúzer-gondolkodással élni?

Ti nem vágytok minőségibb életre,karrierre,vonzó külsőre?

De komolyan,alapvető férfitulajdonság hiányzik a magyar férfiak 95%-ából.

Se cél se ambíció,ellaktok anyucival 35 felett is,se kocsi se semmi terv,alkatokat hagyjuk ez a 60kiló vasággyal bekajálva vagy 1500 kg háj.

Nagyon siralmas ezt látom,nem csodálom a nők semmibe nézik ezeket a mai pasikat,többe nem lehet.

Mert ha ti nem tisztelitek magatokat annyira,hogy a testekre adjatok meg a külsőre plusz minőségi ételeket egyetek,meg elfogadjátok a sz_rt,munkahelyben is.

Akkor milyen jogon akarjátok,hogy a nők tiszteljenek ha magatokat sem tisztelitek és semmibe veszitek?

Mert azt csináljátok,tudom támadni fogtok csak gondolkozzatok el ezen.

Egyre több nőt látok 20-n évesen nagyon szép karriert befutni és haladnak az életben,van aki külön lakásban lakik lehet csak albérlet de nem szoba 35 évesen vagy nem mamahotel.

Ezeket nézzétek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=XW-41g406bA

Ezt meg elolvasni:

[link]

2018. júl. 23. 18:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
67%
Hagyd, ők betegek, azért nem is kellenek senkinek.
2018. júl. 23. 18:29
 2/37 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem csak a férfiak hibája.

A nők is ugyanúgy hazudnak nekik, hogy a "pénz nem számít".

Ezt beveszik és elkezdenek csajozni próbálni karrier nélkül - nem megy - rinya lesz.

Én meg leírom a folyamatok, ők meg lepontozzák a valóságot. Ez van.

2018. júl. 23. 18:29
 3/37 A kérdező kommentje:

1,2-es ment a zöld kéz.

Na két brutál intelligens válaszadó elsőre.

Kezdek reménykedni,hogy talán vagyunk 2,3-an még akik tesznek is az életbe.

2018. júl. 23. 18:30
 4/37 anonim ***** válasza:
79%

Hard to swallow comment.

Mert számukra akkor se lesz igazad, ha igazad van. Értelmetlen a kérdés ily szempontból, mert eleve a felfogás szerint megjár nekik a csaj, és a csaj a szemétállat, ha nem borul őméltósága elé *csúnyán nullás pontozást érzékelek mindjárt a kommentemen :3*. Itt minden csajt csak a menő kocsi, milliós brillekkel körberakott szexállat, és bunkó pasi érdekel, mert ŐK, jobban tudják, hisz az internet megmondta. Még, hogy a magasságos ŐK nekiálljanak kezdeni magukkal valamit? Amikor a szemétnők nemhogy visszautasítják csak őket, ellenére, hogy ŐK kedves, okos, humoros és elképesztően jófej emberek, és konkrétumok nélküli társra vágynak (mármint konkrétan ne legyen dagadtcsaj, flegmacsaj, rondacsaj, időscsaj, ne legyen jobb állású csaj, "ne akarja a pénzemet, még ha az egy 300 forintos kávémeghívás se", csaj...) Mert ők elfogadók, akkor az ő hibáikat is nézze el mindenki, nem?

Szóval sokkal egyszerűbb kérdezni itten, hogy a lelkivilágukat megnyugtassa az egyéb ŐK. Akik vérben forgó szemekkel utálkoznak épp, hogy bezzeg régen, mikor a nő csak mosogatott, gyerekezett, teknőben mosott! Az volt ám a világ.

Jöhetnek a lincselők.

2018. júl. 23. 18:38
 5/37 A kérdező kommentje:

Várjál 4-es na kezdj imádkozni,jön mindjárt balázsunk meg társai,készülj amit te is kapni fogsz.

Amúgy totálisan igazad van,ezeket válaszokat rinyáló,síró pityogók olvassátok el,gondolkodjatok rajta.

2018. júl. 23. 18:40
 6/37 anonim ***** válasza:
27%

A kérdés már megint a szokásos. Minden nő egy sikeres, minőségi nő akikhez ez a lesüllyedt magyar ferfitarsadalom nem érhet fel.

Már ne haragudj, de ugyanannyi mamahoteles, elvagyok a munkámmal, különösebben nem foglalkozom a küllsőmmel mert 30 alatt alapból jól nézek ki típusú nő van aki persze az általad leírt sikeres, jóképű férfira vágyik.

Attól meg nem lesz minőségi egy nő, hogy magára Ken egy kiló vakolatot. És ezek még csak a külsőségek, a viselkedésüket inkább ne is firtassuk...

2018. júl. 23. 18:43
 7/37 anonim ***** válasza:
84%
5. Nem baj, csak az ecetes lábszagot komázó tag ne jöjjön. Az ellen nem tudnék védekezni...
2018. júl. 23. 18:45
 8/37 A kérdező kommentje:

,,A kérdés már megint a szokásos. Minden nő egy sikeres, minőségi nő akikhez ez a lesüllyedt magyar ferfitarsadalom nem érhet fel."

Nem ezt mondtam de sajnos több a minőségi sikeres nő,ezt látom sajnos.

Megkérdezek 10 nőt és 10 férfit mi a célja.

10 férfiből 2 ismétlem 2 mondja,hogy akarok családi házat,luxust pl,vagy bármit ami előre visz,alkotni akarok,azt akarom hogy minőségi életet éljek.

A többi hááát nem tudom,nekem ez így jó,keresek 150-t ez van,beletörődik,itthon el van magának aztán így marad 30,40 évesen is.

Ez a baj.

10 nőből legalább 7 akar valamit az életbe.

Nehogy már ez a nők hinája legyen,sajnos cserélődnek a szerepek.

Férfitársaimon látom lusta disznók tisztelet a kivételnek de komolyan.

"Már ne haragudj, de ugyanannyi mamahoteles, elvagyok a munkámmal, különösebben nem foglalkozom a küllsőmmel mert 30 alatt alapból jól nézek ki típusú nő van aki persze az általad leírt sikeres, jóképű férfira vágyik.

Attól meg nem lesz minőségi egy nő, hogy magára Ken egy kiló vakolatot. És ezek még csak a külsőségek, a viselkedésüket inkább ne is firtassuk..."

Érdekes velem minden nő normálisan viselkedik mindig mert tudni kell nőként kezelni őket,de itt is ez a baj,hogy ez is hiányzik,fejlődni kellene de erre is van kifogás mindig.

2018. júl. 23. 18:52
 9/37 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Kérdező, illetve egyben válaszadó is.

Van amiben egyet értek veled, van amiben nem. Tettem már fel én is kérdést erre a kategóriára, de most nem ez a lényeg. Nekem sem sikerül sokminden...

Nehéz elképzelni, hogy egy gyengébb társadalmi réteghez tartozó férfi talál magának egy felső társadalmi réteghez tartozó nőt. Viszont fordítva....és nem minősítek senkit, mert van ugyan ilyen kaliberű férfi is, de egy nő, aki magára alig ad, igénytelen, nem törődik sem az egészséggel, étkezzéssel, dohányzik, miért talál magának annyi férfit, amennyit csak akar?

Ha ezt valaki megválaszolja nekem, tudok talán másképp én is változtatni sokmindent. Amik felettem hangzottak és a kérdésnél is alap dolog szerintem egy férfi életében.

2018. júl. 23. 18:54
 10/37 A kérdező kommentje:

,,Viszont fordítva....és nem minősítek senkit, mert van ugyan ilyen kaliberű férfi is, de egy nő, aki magára alig ad, igénytelen, nem törődik sem az egészséggel, étkezzéssel, dohányzik, miért talál magának annyi férfit, amennyit csak akar?"

Háát nagyon ritka az ilyen,tehát ez az ezerből egy,de nem ez a tradícionális.

Vagy talán petricsésze lesz az a nő,és gazdagok mennek vadászni,mert tuti ez van.

Hidd el ezt már láttam.

"Ha ezt valaki megválaszolja nekem, tudok talán másképp én is változtatni sokmindent. Amik felettem hangzottak és a kérdésnél is alap dolog szerintem egy férfi életében."

AMit felül írtam,de ne ezzel foglalkozz,hiszen attól még nem fognak a nők egy csapásra megváltozni.

--Meg akartam változtatni a világot és egy dologgal kezdtem, saját magammal.

2018. júl. 23. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!