Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ez az állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ez az állandó rinya uraim?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés,van,hogy a nőknek izmos pasik kellenek meg kell egzisztencia.

Ok,szerintem is nagyon fontos sőt minőségibb nőket kaphatsz meg sokkal ha ezek vannak.

De ha felteszik 1.500.000.000-szor ugyanazt a kérdést mivel fog változni?

Komolyan miért nem tesztek inkább érte,hogy minőségi férfivá válhassatok és akkor tudtok a párkapcsolati piacon válogatni?

Ki tart vissza titeket?

Mit akartok de őszintén?

Azt akarjátok,hogy a sörözős,mamahoteles életetekhez asszisztáljon egy szép nő?

Mert szerintem ez van,hogy kellene a szép minőségi nő de ehhez tenni már lusták vagytok bármilyen szinten.

Mert igen kell külső és belső játék.

Rinya másik részét se értem,hogy miért töketlenek a mai férfitársaim miért kell lúzer-gondolkodással élni?

Ti nem vágytok minőségibb életre,karrierre,vonzó külsőre?

De komolyan,alapvető férfitulajdonság hiányzik a magyar férfiak 95%-ából.

Se cél se ambíció,ellaktok anyucival 35 felett is,se kocsi se semmi terv,alkatokat hagyjuk ez a 60kiló vasággyal bekajálva vagy 1500 kg háj.

Nagyon siralmas ezt látom,nem csodálom a nők semmibe nézik ezeket a mai pasikat,többe nem lehet.

Mert ha ti nem tisztelitek magatokat annyira,hogy a testekre adjatok meg a külsőre plusz minőségi ételeket egyetek,meg elfogadjátok a sz_rt,munkahelyben is.

Akkor milyen jogon akarjátok,hogy a nők tiszteljenek ha magatokat sem tisztelitek és semmibe veszitek?

Mert azt csináljátok,tudom támadni fogtok csak gondolkozzatok el ezen.

Egyre több nőt látok 20-n évesen nagyon szép karriert befutni és haladnak az életben,van aki külön lakásban lakik lehet csak albérlet de nem szoba 35 évesen vagy nem mamahotel.

Ezeket nézzétek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=XW-41g406bA

Ezt meg elolvasni:

[link]

2018. júl. 23. 18:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
65%
Ez mind szép és jó hogy magadat s a karrieredet épìted ki de ha a nőknél tartunk akkor most e téren mondd el nekünk hogy van e most kapcsolatod illetve hàny komoly kapcsolatod volt ìgy hogy ezeket elérted az életedben /egyéjszakàs meg baràtsàg extra nem szàmìt mert dugni mindenki tud/.
2018. júl. 23. 19:39
 22/37 anonim ***** válasza:
16%
Ez az ember elég súlyos eset. Komoly komplexusai lehetnek és keményen embergyűlölő.
2018. júl. 23. 19:41
 23/37 A kérdező kommentje:

Nem szeretek női ügyekről beszèlni.

Úgy fogalmazok nem okoz problèmàt ismerkedni.

Ès igen most van komoly kapcsolat.Több komoly kapcsolatom volt màr.

Voltak alkalmik is règebben inkább több alkalmasak.

2018. júl. 23. 19:42
 24/37 anonim ***** válasza:
75%

Mi a p.csöm az a "belső játék"? :D

Tök egészséges dolog amúgy harmincévesen szívrohamot kapni, csak azért, hogy meglegyen a saját lakás és a menő kocsi és ezzel lenyűgözz néhány szilikonszájú macát (aki max. két szopás után megy a következő pénzes balekhoz).

2018. júl. 23. 19:43
 25/37 anonim ***** válasza:
85%

Micsoda hárítás. :D

Én is pont a "belső játékon" tűnődtem. Csak kapunk rá választ.

2018. júl. 23. 19:45
 26/37 anonim ***** válasza:
59%
Mindjárt meghajolok előtted amiért annyira “hajtasz” előre, hogy emiatt összeesel.
2018. júl. 23. 19:46
 27/37 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom te vagy a 34%-os felhasználó, vagy ki, ő is hasonló szöveget szokott írni kommentekben. Valami igazság van abban,amit írsz, tény és való,hogy ha nem tesz magáért az ember,akkor nem is lesz pozitív változás, ugyanakkor felesleges ezeket leírnod, mindenkinek saját elhatározásából kell döntenie,hogy merre lép.
2018. júl. 23. 19:53
 28/37 anonim ***** válasza:
16%
Na most biztos dagad a begye a sok "szép és sikeres" nőnek.
2018. júl. 23. 20:21
 29/37 anonim ***** válasza:
5%
Hát kérdező ez nem az iskola, rossz helyre tévedtél a leckéiddel.
2018. júl. 23. 20:30
 30/37 anonim ***** válasza:
97%
24f vagyok, van kis tulsuly, magas se vagyok, de isten vagyok. Eleg surun lepek ki a konfort zonambol, folyamatosan kepzem magam mar nem hat meg hogy ki mit gondol rolam, egyre jobban tisztaba vagyok azzal h mit tudok elerni ha odateszem magam. Egyet ertek veled azzal h teli van rinya geppel a gyak :) onbizalom hianyos az itteniek nagy resze, ha magas azert fosik ha alacsony azert. A noknel ugyanaz a szitu csak pirosba. Nem mernek szakitani, ott vannak egy szar kapcsolatba stb stb. Oszinten csak azert vagyok itt mert naponta van 1 kerdes ami ravilagit valamire vagy megmutatja h egy helyzetet maskepp is lehezlt megoldani mint ahogy addig elkepzeltem. Szerintem vagy megszokod ezt vagy le kell lepni :)
2018. júl. 23. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!