Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ez az állandó rinya uraim?
Rengeteg kérdés,van,hogy a nőknek izmos pasik kellenek meg kell egzisztencia.
Ok,szerintem is nagyon fontos sőt minőségibb nőket kaphatsz meg sokkal ha ezek vannak.
De ha felteszik 1.500.000.000-szor ugyanazt a kérdést mivel fog változni?
Komolyan miért nem tesztek inkább érte,hogy minőségi férfivá válhassatok és akkor tudtok a párkapcsolati piacon válogatni?
Ki tart vissza titeket?
Mit akartok de őszintén?
Azt akarjátok,hogy a sörözős,mamahoteles életetekhez asszisztáljon egy szép nő?
Mert szerintem ez van,hogy kellene a szép minőségi nő de ehhez tenni már lusták vagytok bármilyen szinten.
Mert igen kell külső és belső játék.
Rinya másik részét se értem,hogy miért töketlenek a mai férfitársaim miért kell lúzer-gondolkodással élni?
Ti nem vágytok minőségibb életre,karrierre,vonzó külsőre?
De komolyan,alapvető férfitulajdonság hiányzik a magyar férfiak 95%-ából.
Se cél se ambíció,ellaktok anyucival 35 felett is,se kocsi se semmi terv,alkatokat hagyjuk ez a 60kiló vasággyal bekajálva vagy 1500 kg háj.
Nagyon siralmas ezt látom,nem csodálom a nők semmibe nézik ezeket a mai pasikat,többe nem lehet.
Mert ha ti nem tisztelitek magatokat annyira,hogy a testekre adjatok meg a külsőre plusz minőségi ételeket egyetek,meg elfogadjátok a sz_rt,munkahelyben is.
Akkor milyen jogon akarjátok,hogy a nők tiszteljenek ha magatokat sem tisztelitek és semmibe veszitek?
Mert azt csináljátok,tudom támadni fogtok csak gondolkozzatok el ezen.
Egyre több nőt látok 20-n évesen nagyon szép karriert befutni és haladnak az életben,van aki külön lakásban lakik lehet csak albérlet de nem szoba 35 évesen vagy nem mamahotel.
Ezeket nézzétek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=XW-41g406bA
Ezt meg elolvasni:
Nem szeretek női ügyekről beszèlni.
Úgy fogalmazok nem okoz problèmàt ismerkedni.
Ès igen most van komoly kapcsolat.Több komoly kapcsolatom volt màr.
Voltak alkalmik is règebben inkább több alkalmasak.
Mi a p.csöm az a "belső játék"? :D
Tök egészséges dolog amúgy harmincévesen szívrohamot kapni, csak azért, hogy meglegyen a saját lakás és a menő kocsi és ezzel lenyűgözz néhány szilikonszájú macát (aki max. két szopás után megy a következő pénzes balekhoz).
Micsoda hárítás. :D
Én is pont a "belső játékon" tűnődtem. Csak kapunk rá választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!