Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ez az állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ez az állandó rinya uraim?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés,van,hogy a nőknek izmos pasik kellenek meg kell egzisztencia.

Ok,szerintem is nagyon fontos sőt minőségibb nőket kaphatsz meg sokkal ha ezek vannak.

De ha felteszik 1.500.000.000-szor ugyanazt a kérdést mivel fog változni?

Komolyan miért nem tesztek inkább érte,hogy minőségi férfivá válhassatok és akkor tudtok a párkapcsolati piacon válogatni?

Ki tart vissza titeket?

Mit akartok de őszintén?

Azt akarjátok,hogy a sörözős,mamahoteles életetekhez asszisztáljon egy szép nő?

Mert szerintem ez van,hogy kellene a szép minőségi nő de ehhez tenni már lusták vagytok bármilyen szinten.

Mert igen kell külső és belső játék.

Rinya másik részét se értem,hogy miért töketlenek a mai férfitársaim miért kell lúzer-gondolkodással élni?

Ti nem vágytok minőségibb életre,karrierre,vonzó külsőre?

De komolyan,alapvető férfitulajdonság hiányzik a magyar férfiak 95%-ából.

Se cél se ambíció,ellaktok anyucival 35 felett is,se kocsi se semmi terv,alkatokat hagyjuk ez a 60kiló vasággyal bekajálva vagy 1500 kg háj.

Nagyon siralmas ezt látom,nem csodálom a nők semmibe nézik ezeket a mai pasikat,többe nem lehet.

Mert ha ti nem tisztelitek magatokat annyira,hogy a testekre adjatok meg a külsőre plusz minőségi ételeket egyetek,meg elfogadjátok a sz_rt,munkahelyben is.

Akkor milyen jogon akarjátok,hogy a nők tiszteljenek ha magatokat sem tisztelitek és semmibe veszitek?

Mert azt csináljátok,tudom támadni fogtok csak gondolkozzatok el ezen.

Egyre több nőt látok 20-n évesen nagyon szép karriert befutni és haladnak az életben,van aki külön lakásban lakik lehet csak albérlet de nem szoba 35 évesen vagy nem mamahotel.

Ezeket nézzétek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=XW-41g406bA

Ezt meg elolvasni:

[link]

2018. júl. 23. 18:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
58%
Kaparsz itt a semmiért aztán pont ugyanúgy megdöglesz mint bárki más. Csak én pl lazulok,nem érdekel más véleménye és magasról letojom a nők igényeit is, amíg te a hatodik msc kutyaszaros seggtörlő diplomádért tipródsz, meg nyalod a főnökeid meg a cégrészvényesek valagát valami multicégnél ,hogy több lóvét hörcsögölj össze ,és egy nyugodt pillanatod nincs mert csak a törtetés jár a fejedben. Na ennyit erről ,nem vagy se példakép ,se oktató.
2018. júl. 23. 21:00
 32/37 A kérdező kommentje:

#26-os sose akartam ilyet,nem kell meghajolni.

Csak veletek az a baj,hogy nem látjátok a gondolatok mögöttes tartalmát ez a baj.

Ti ugyanitt lesztek 20,30,40 év múlva is.

Séma unalmas szürke élet,ezt nem látjátok.

Egy ember feladata a folyamatos fejlődés és előrelépés.

Ösztönös,az embernek sikerösztöne van(lenne).

#30 ez igen,na urak olvassátok el őt.

Szerinted a semmiért hajtok,értem.

Biztos nagyon jól lazulhatsz amikor számlákkal kell sakkozni meg nem tudom mit értesz lazulás alatt?

Tehát aki jólétben él az nyal szerinted a főnökeinek meg nyugodt perce sincs.

Háát nem tudom erre annyit mondok,hogy én nagyon jól élek,tudok élni,de ha meló van akkor odateszem magam a fókuszom és addig megyek amig meg nem oldom a dolgokat.

Ez itthon nem divi, hol a meló hadd kerüljem elvet nyomják,minnél kevesebb munkát megúszni,mellette lehet pletykálni,hogy ,,k_cs_g főnökötök megint vett egy AMG Mercit",tudjátok tromfolni egymást,meg mindenkit szídni csak magatokba nézni meg tenni érte na az nem.

,,msc kutyaszaros seggtörlő diplomádért tipródsz"

Aha akkor tessék iratkozz be BME mérnökinfó vagy ELTE proginfó MSc lássuk mennyire seggtörlő az,plusz dolgozz mellette full time.

,,Nyugodt pillanatom sincs"-háát nem tudom nektek biztos lehet amikor irigykedtek a főnökeitekre meg szídjátok,hogy mit képzel BMW,Mercit vesz.

Az lehet megdöglök csak tudod nem mindegy milyen minőségi életet élsz végig.

2018. júl. 24. 10:37
 33/37 anonim ***** válasza:
81%

Még mindig rinyálsz?

Alapból nem értem mit zavar az téged, hogy ki milyen célokkal rendelkezik. Ha minőségi nő lennél akkor találnál minőségibb pasit. Az, hogy neked senki sem jó már egyéni szoc probléma.

Ha meg férfi vagy akkor ismét nem értem a rinya tárgyát. Ha minőségi férfi vagy akkor örülj, hogy nincs akkora konkurencia és a lányok érted marják egymást. Itt sem értem mi a gond... Játszod itt a tanítómestert anonimként, mintha te lennél minden ember számára a követendő példa, akár egy benarkózott hittérítő.

Szóval tényleg nem tudom megérteni mekkora hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki azért panaszkodjon kisregenyeket irva mert más, számára idegen emberek nem egy törtető, penzhajhasz, karrieristák.

Örülj a sikeres életednek, ne másokat ostorozz mert legjobb tudomásom szerint nem vagy a főnököm. Ha az lennél sem esnék kétségbe mert okosabb vagyok a főnökeimnél, csak ugye ebben az országban máshogy mennek a dolgok.

2018. júl. 24. 10:49
 34/37 anonim ***** válasza:
30%

Nem érdemes a kérdezővel foglalkozni.

Csak nyomja a hülye szövegét, a normális hozzászólásokat figyelmen kívül hagyja, a lényegi kérdéseknél hárít.

A vele egyetértőknek nyalizik, mint nyilván a főnökeinek is.

Szánalmasan üres élete lehet, ennyire alárendelt szerepben. Nála minden csak a pénzről szól.

2018. júl. 24. 11:13
 35/37 A kérdező kommentje:

Lényeg 34-es neked nem szánalmas az életed biztosan ;)))))))))

Nem baj,élj ebben a tudatban.

2018. júl. 24. 11:20
 36/37 anonim ***** válasza:
30%
Te meg inkább kezdj el más tudatban élni! Nyiss a pénzen kívüli dolgokra, emberekre is és keress fel egy szakembert! Talán még neked sem késő.
2018. júl. 24. 11:25
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

Mitől vagy úgy odáig, Kérdező? Félsz, hogy igazat mondunk?

Ha nem tetszenek az ilyen kérdések, mondok egy frankót: NEM kell olvasni őket. Van sok más kategória is ezen az oldalon: kisállatok, hobbi, szórakozás, ünnepek. Senki nem tart töltött revolvert a fejetekhez, hogy olvasnotok kéne ezeket a kérdéseket.

Segíteni nem akarok, trollnokokra meg nincs szükségünk, úgyszólván semmi keresnivalótok a kategóriában.

És hogy mit szeretnénk elérni?

- Mondjuk azt, hogy ha a ronda pasinak nem jár szexi cicimaca, akkor a ronda nőnek se járjon kisportolt jóképű pasas. Merthogy momentán a legnagyobb bányarém is napi 10 levelet kap társkeresőn, és nem fogja ám beérni Prasnya Petivel, ha Macsó Miskát is megkapja. Ezzel szemben ti folyamat azt szajkózzátok, hogy az átlagférfi örüljön, ha egyáltalán a prosti szóbaáll vele, ne is álmodjon saját kategóriában nőről.

- Vagy mondjuk azt, hogyha a lánynak sincs önálló keresete, autója, háza - "mamahoteles" - akkor ne prüszköljön emiatt a pasira. Ha a férfi otthon lakik és nincs munkája, akkor fúj, nyomi örökszűz lúzer, golyó általi kötél neki, ha egy lány mamahotelezik és nincs munkája, az tökéletesen rendben van. Kettős mérce pretty much, ye?

- Vagy mondjuk azt, hogy ami a nem a férfiak sara, azt ne rajta verjétek le (pl. hogy miért keres csak nyamvadt 130 ezret mikor Németben a Kis Pista Jóska havi másfél millát visz haza).

- Esetleg azt, hogyha már PÁRkapcsolatról van szó, akkor mindkét fél részéről legyen meg az igyekezet, nem a pasitól várjuk el, hogy majd ő fog idomulni hozzátok, és lesi a kívánságaitokat mint a lámpás-dzsini.

Mindegy, úgyis hiába magyarázok, amíg 10 férfi jut egy nőre, addig kuss a nevünk. Megértettem. Csak akkor nem tudom, mireföl ez a nagy cirmogás, amikor kapjátok a kritikát, meg prostiznak a férfiak.

Nekem aztán olyan mindegy, hogyan gyűlölöd a férfiakat, rajtunk a legkevésbé se állsz bosszút, magadon meg úgy, ahogy jónak látod. Majd 70 éves aszott banyaként a karosszékedben Cirmivel és Nyávival tipródhatsz azon, hol bsztad el a dolgot.

2019. okt. 1. 01:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!