Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ez az állandó rinya uraim?
Rengeteg kérdés,van,hogy a nőknek izmos pasik kellenek meg kell egzisztencia.
Ok,szerintem is nagyon fontos sőt minőségibb nőket kaphatsz meg sokkal ha ezek vannak.
De ha felteszik 1.500.000.000-szor ugyanazt a kérdést mivel fog változni?
Komolyan miért nem tesztek inkább érte,hogy minőségi férfivá válhassatok és akkor tudtok a párkapcsolati piacon válogatni?
Ki tart vissza titeket?
Mit akartok de őszintén?
Azt akarjátok,hogy a sörözős,mamahoteles életetekhez asszisztáljon egy szép nő?
Mert szerintem ez van,hogy kellene a szép minőségi nő de ehhez tenni már lusták vagytok bármilyen szinten.
Mert igen kell külső és belső játék.
Rinya másik részét se értem,hogy miért töketlenek a mai férfitársaim miért kell lúzer-gondolkodással élni?
Ti nem vágytok minőségibb életre,karrierre,vonzó külsőre?
De komolyan,alapvető férfitulajdonság hiányzik a magyar férfiak 95%-ából.
Se cél se ambíció,ellaktok anyucival 35 felett is,se kocsi se semmi terv,alkatokat hagyjuk ez a 60kiló vasággyal bekajálva vagy 1500 kg háj.
Nagyon siralmas ezt látom,nem csodálom a nők semmibe nézik ezeket a mai pasikat,többe nem lehet.
Mert ha ti nem tisztelitek magatokat annyira,hogy a testekre adjatok meg a külsőre plusz minőségi ételeket egyetek,meg elfogadjátok a sz_rt,munkahelyben is.
Akkor milyen jogon akarjátok,hogy a nők tiszteljenek ha magatokat sem tisztelitek és semmibe veszitek?
Mert azt csináljátok,tudom támadni fogtok csak gondolkozzatok el ezen.
Egyre több nőt látok 20-n évesen nagyon szép karriert befutni és haladnak az életben,van aki külön lakásban lakik lehet csak albérlet de nem szoba 35 évesen vagy nem mamahotel.
Ezeket nézzétek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=XW-41g406bA
Ezt meg elolvasni:
"egy nő, aki magára alig ad, igénytelen, nem törődik sem az egészséggel, étkezzéssel, dohányzik, miért talál magának annyi férfit, amennyit csak akar?"
Nem talál. Ezt te megálmodtad és tényként kezeled.
Megint a két véglet. Aki nem pénzhajhász izommajom, az egy nyomorult, gyatra testalkatú ingyenélő.
És a te kirohanásod miért kellett?
Meg ez a parancsolgatás... :D
Ezeket nézzétek meg! Ezt meg elolvasni.
Mit vársz, hogy "igenis tanító bácsi"?
Meg ez a Magyarországon és a magyar mentalitás... Annyira unalmas.
"egy nő, aki magára alig ad, igénytelen, nem törődik sem az egészséggel, étkezzéssel, dohányzik, miért talál magának annyi férfit, amennyit csak akar?"
Az "amennyit csak akar" részemről csak egy lenne, de ennyi se jut. Sportolok, odafigyelek az étkezésemre, nem dohányzom, tanult is vagyok. "Minőségi" társat nem találok, csak olyat, aki meg akar dugni...
,,Megint a két véglet. Aki nem pénzhajhász izommajom, az egy nyomorult, gyatra testalkatú ingyenélő."
Látom frusztrált vagy izommajom,hát tudod az az izom majom tett érte és normális élete van és nem nőgyülölő,meg tud válogatni.
"És a te kirohanásod miért kellett?
Meg ez a parancsolgatás... :D
Ezeket nézzétek meg! Ezt meg elolvasni.
Mit vársz, hogy "igenis tanító bácsi"?"
Csak,hogy észhez kellene térni uraim erre gondolok de olvasd az első pár választ értelmes emberek leírták.
Plusz ha beletennétek a fejlődésbe csak egy picit is már elindulna valami,csak az a baj,hogy még erre se képesek az emberek 95%-a.
"Meg ez a Magyarországon és a magyar mentalitás... Annyira unalmas."
Pedig ez van,borzalom ami itthon megy,elképesztő.
Kellene a minőség a semmire,de mindenhol látom ezt,meg a kifogás gyártás.
#15-ös nem oltottam le senkit,ezek tények csak,akinek nem inge az nem veszi magára ha nem átlátja,hogy van igazság ezekben.
Mit értem el:
- Piacképes szakmában dolgozom egy nagyon jó munkahelyen.
A beleim széthajtottam és hajtom mai napig is,ha kell alvás és hétvége kárára.
- Folyamatosan képzem magam,keresem a lehetőségeket karrierben,teperek megyek előre.
Nem érdekel más csak,én és hogy go ahead.
- Munkámban folyamatosan pluszt nyújtok többet végzek el(igen jöhet,hogy az ilyen csicskának használják ki,erre nem mondok semmit inkább).
- Edzésben egy szép fizikumot építettem fel,amit folyamatosan fejlesztek tovább.
Voltam 105 kilós undormány dagadék lementem 85-re aztán vissza 98-ra és megint vissza picit
- MSc-re most akarok menni szigorúam munkahely mellett.
- Németet tanulom még
- Fejlesztem a belső játékomat is megállás nélkül.
Rengeteg munkát öltem és ölök bele.
Egyetemet munka mellett végeztem,úgy,hogy voltak napok amikor edzőterembe vagy a munkahelyemen estem össze.
Én vagyok az izommajom?? :D
Micsoda?
És ki is a frusztrált? Látatlanul vádaskodsz és idegeskedsz.
Attól még, hogy minden számodra kedvezőtlen választ idézel, nem értelmes, amit írsz rá.
Kinek milyen Magyarországon.
Te csak a te utadat tartod jó megoldásnak, ne csodálkozz, ha ezen felháborodnak.
Te látod, amit írsz? Nem érdekel más csak én...
Ez kinek tetszene, most őszintén?
Egy karrierista, önző, beképzelt vadállat.
Szívesen megnézném erről a nők véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!