Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet olyan srác, akire úgy tekintenek a lányok mint a Szépség és a szörnyetegből a bestiára?
Ez alatt azt értem, hogy rögtön első látásra elutasítanak, esélyt sem kapok senkitől hogy bebizonyítsam hogy jó ember vagyok. 25 éves vagyok, elég magas, de nem vagyok jóképű, de objektíven nézve _annyira_ nem vagyok vállalhatatlanul ronda, azért sok hasonló kaliberű pasit láttam már barátnővel, akár szebbekkel, normálisabbakkal is.
És én nem a topmodell, Gal Gadot meg Scarlett Johansson kaliberű nőket hajtom, átlagos vagy a körüli, korombeli lányoknál próbálkozom, sokszor olyanoknál akiket már korábbról ismerek, de mégis mindenki elutasít már akkor mikor csak beszélgetni akarom őket elhívni. Mintha valami leprás lennék vagy egy szörnyeteg. Rettentő rossz érzés és nagyon elkeseredetten érzem már emiatt magamat. Most volt egy osztálytársnőm, aki végre kedves volt velem miután több év után ismét találkoztunk, végre azt hittem lehet valaki akinél lesz esélyem, de ő is lekoptatott utána mikor el akartam hívni találkozni, és azóta már vissza sem ír.
Nem tudom a kommunikációm-e a gond, mindig mindenkivel udvarias, kedves és segítőkész próbálok lenni minden helyzetben, sosem bántottam, sértegettem vagy néztem levegőnek senkit, szóval én mindent megteszek, de mégsem jutok el még egy randiig sem, pedig legalább 10 éve hogy először megpróbáltam egy lányt megismerni.
Lassan tényleg azt érzem hogy el vagyok átkozva, és a sors nem engedi hogy boldog legyek. Mégis mit tudnék még tenni? Próbálok adni magamra, mindenkivel kedves vagyok és udvarias, próbálok nyitni, próbálok jó ember lenni, mégis úgy érzem lehetetlen párt találnom. Nagyon fájó... :((
Istenem, a társkeresés nem ilyen szánalom szinten működik, hogy "nem vagy rossz ember", valaki szánjon már meg és jöjjön össze veled.
Ha csak azért ismerkedsz valakivel, mert az kedves hozzád, azon érződik a kétségbeesés.
Hányadik kérdésed már ez? Két kérdéssel feljebb is a tiéd van, de ez egyáltalán nem zavar csak tudod mit jelent ez?
Nagyon nagy kétségbeesést.
En egy (külsőre legalábbis) olyan nő vagyok aki sok férfinek tetszik.
De egyszer voltam így kétségbeesve, mint most te és SEMMI az égvilágon nem jött össze.
Tartott pár hétig/hónapig ez az állapot, hogy minden gondolatom a párkapcsolat körül forgott, rosszul éreztem magam.
Aztán valahogy elengedtem, nem foglalkoztam vele, és pár hónap után jöttek is az ismerkedések.
Ez amit most csinálsz a legrosszabb amit magaddal tehetsz.
Először is dolgozd fel, hogy ezzel a volt osztálytárssal nem jött össze, ez egy sérelem, engedd mostmár el és tudatosítsd magadban, hogy ez a te hibád is mivel túl korán élted bele magad a nagy semmibe.
Aztán keress egy hobbit. Mindegy mi az, de előny, ha emberek is járnak oda. Mondjuk kezdj el egy új sportot azzal felrenyulni nem tudsz.
Csinálj barmit, ami otthon erről a párkapcsolatosdiról elvonja a figyelmed. Sorozat, könyvek, kisállat akármi.. és járj nyitott szemmel.
Ha azt veszed észre egy lánynak szimpatikus vagy akkor próbáld meg, de ne álmodozzál és éld bele magad. Úgy nem lesz ekkora csalódás, ha meg sem sikerül.
10 évente egyszer szólítasz meg nőt? És nem megy az ismerkedés?
🤔
Osztálytalálkozón mennyit voltál vele egy légtérben? Pár órát?
Ennyi idő után hogy hiheted azt, hogy amit most érzel, az szerelem?
Amúgy: írtad már valahol, hogy foglalt a lány, esküvőjük lesz. Szerinted miért utasított vissza?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!