Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartó társkeresési kudarc után mentetek el egy prostihoz?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 22:11
3/24 anonim válasza:
Én még adok neki 2 hónapot, most tartok a 3. hónapnál lassan.
Szakítás óta nehézkes belecsöppeni olyan társaságba ahol tudnék ismerkedni velem egykorú lányokkal (25-30)
Tinder meg hasonlók szart se érnek, ghostingolás megy lányok részéről pedig van hogy értelmesen elbeszélgetünk
4/24 anonim válasza:
Soha nem voltam és nem is tervezem.
5/24 anonim válasza:
Hát mivel egyetlen számomra fontos aspektusát sem tudja adni a prosti annak, amit egy párkapcsolatban keresek, így teljesen értelmetlen lenne.
6/24 anonim válasza:
Szóval azért keresel nőt,hogy csak szexelni tudj? Csodálkozol , hogy prostihoz kell menned ezek után?
7/24 anonim válasza:
Két év után...majdnem, de aztán végül lett pina, már nagyon rosszul voltam, majdnem belehaltam, de sikerült, túléltem, és nagyon jó volt mert egy igazi fullos puncit találtam.
8/24 A kérdező kommentje:
7-es, azért belehalni a társkeresésbe kicsit túlzás.
2023. ápr. 19. 22:53
9/24 anonim válasza:
Soha.
Középsuliban csak necces kapcsolatok lettek volna, ezért maradtam úgy, lúzeren. Ezt is érdemes lenne kivesézni, de itt nem téma.
A lényeg, hogy egyetemre elkerülve úgy voltam vele, ha nem sikerül, most már tényleg jön a prosti. És akkor sem sikerült! De mégsem mentem el, mert tényleg zavarna, ha úgy kellene élnem. Végül pont egyetem utolsó félévében sikerült becsajoznom.
Aki 3 évvel később megcsalt...
10/24 A kérdező kommentje:
És mi történt a megcsalás után?
2023. ápr. 19. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!