Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel téma. Mit tehetek ellne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel téma. Mit tehetek ellne?

Figyelt kérdés
Incel vagyok. Sokan azonosítják a frusztrált, önsajnáló, nőgyülölő pasikkal. Kérdezem én, hogyha valaki úgy incel, hogy szívesen tenne ellene, önmagán is dolgozva, belátva és törekedve a hibák kijavítására, az mit tehet?

2022. júl. 14. 11:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
35%
Semmit. Idővel te is átalakulsz a nőgyűlölő típusba.
2022. júl. 14. 11:50
 2/36 anonim ***** válasza:
82%
Elsősorban ne hivatkozzon magára incelként és szakadjon el ettől a gondolkodástól és hozzáállástól teljes mértékben.
2022. júl. 14. 11:55
 3/36 anonim ***** válasza:
91%
Akkor tegyen ellene. Más megoldás nem nagyon van
2022. júl. 14. 11:55
 4/36 anonim ***** válasza:
84%

Kerüld a toxikus incel közeget és a nekik szánt blackpihe meg miegymás tartalmat.

Ha vannak feldolgozatlan traumáid, akkor pszichológust keress fel első körben.

Ha úgy érzed a külsőd nem harmonizál valamilyen módon a belsőddel, dolgozz rajta. Itt pl. szépség és divat kategóriában rengetegen szivesen segítenek öltözködés és haj, illetve szakállfazon kérdéskörében.

2022. júl. 14. 12:00
 5/36 anonim ***** válasza:
90%
Szingliknek nevezd magad.
2022. júl. 14. 12:02
 6/36 anonim ***** válasza:
21%

"szívesen tenne ellene, önmagán is dolgozva, belátva és törekedve a hibák kijavítására, az mit tehet"

Először is, miért vagy incel? Ha ronda vagy vagy alacsony, akkor kész, ennyi volt, esélyed nincs. Ha nem ez a problémád, akkor meg csak szimplán béna vagy, mondjuk azon is elég nehéz dolgozni, mert a csajok nem szeretik a béna pasikat. Meg a szüzeket sem. Meg a csórókat sem. Illetve hány éves vagy? Mert lehet, hogy kicsit késő már elkezdeni "dolgozni" rajta. Ez is olyan, hogy vagy tudsz csajozni, vagy nem. Ha tudsz, akkor megy magától, ha nem, akkor "dolgozhatsz" te annyit rajta amennyit akarsz, akkor sem fog összejönni. Az idő pedig múlik....:DDD

2022. júl. 14. 12:05
 7/36 A kérdező kommentje:

A kérdésem értelemszerűen nem az ellenségképkeresési komplexusos közönségnek szólt, akik csak arra használják a GYK weboldalt, hogy a saját nyomorukat kompenzálva bántsanak másokat. Az ilyen válaszokra nem reagálok.

Az INCEL szó amúgy nem ördögtől való, egy egyszerű rövidítés, mozaikszó, ami nagyjából annyit tesz, hogy önkéntelenül nőtlen, azaz úgy "szingli", hogy eközben szívesen élne párkapcsolatban. Ennyi, semmi extra plusz többletjelntés.

Ami érdekes, mivel voltam annyira proaktív, hogy sok embert megkérdeztem már, olyanokat, aki kendőzetlenül kritikusak tudnak lenni, azaz nem szépítenek, de konkrét akadályozó tényezőket eleddig nem találtunk.

Külsőm: kornak, nemnek megfelelő, általános közvélekedés szerint is átlagos, nem szép, de semmiképpen nem csúnya, hogy nekem ne lehetne barátnő/feleség. Mások is azt mondják, hogy sokkal rondább fasziknak is van párjuk, ezen ne aggódjak.

Egzisztencia, anyagiak: a hazai átlagnál valamivel többet keresek, bejelentett, korrekt, jó munkám van, nincsenek filléres gondjaim. Jó kocsi, lakás, megtakarítás stb, minden rendben van.

Amire vakfoltom van, az az ún "csajozós üzemmód", az a jellegzetes "vaker lökő manír", ahogy flörtölnek pasik a nőkkel. Sajnos ebben valóban nem vagyok jó. De a humorommal és "önmagam adásával" sincs gond.

Külön kérés: a bántásokkal és ellenszenves arroganciával nem leszek előrébb, én megoldást keresek, nem cseszetést.

2022. júl. 14. 12:34
 8/36 anonim ***** válasza:
87%

"csajozó üzemmód"?

Akkor most egyéjszakás kell neked vagy komoly kapcsolat?

2022. júl. 14. 12:37
 9/36 anonim ***** válasza:
70%

1, Járj olyan társaságba, ahol vannak csajok.

2, Legyél jófej, ne legyél "neeedy".

3, Tanuld meg felismerni, ha valakinek szimpi vagy.

(Esetleg, ha megy az angol, akkor ajánlom Mark Manson Models című könyvét.)

2022. júl. 14. 13:39
 10/36 anonim ***** válasza:
76%

Kedves pasinak tűnsz, szerintem két dolgot tehetsz.

Az egyik, hogy fejben elengeded ezt a témát és csak éld az életet, ne úgy határozd meg magad, mint akinek nincs társa, pedig szeretne, hanem úgy, mint olyat, aki jó úton van, de még nem ért célba.

A másik tanács gyakorlati, nem tudom beválik-e. Ha esetleg alapból introvertált lennél talán itt lépj ki a konfortzónádból, hogy több embert megismerj, így hamarabb közelebb kerülj ahhoz is, aki esetleg téged ismerne meg.

Miért gondolod, hogy a csendes humoros nőként nem lehet éppannyira vonzó, mint egy 'nagydumás'? Dehogynem. (Sőt...)

2022. júl. 14. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!