Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel téma. Mit tehetek ellne?
Semmit nem tehetsz, hiába tűnsz kedves pasinak. Az nem véletlen, hogy egy nő sem akart megszerezni magának, hogy egynek sem mozgattad meg a fantáziáját. Elkerültek eddig is a nők, ezután sem fognak érdeklődni utánad. Bár itt ezt a nők letagadják, mert rombolja az imidzsüket, ha egy nőnek tetszik egy hapsi, akkor lépéseket tesz. Szélsőséges esetben minden követ megmozgat, hogy az áhított férfit megszerezze. Ezt így nem szabad kimondani, mert a nők balhéznak miatta itt a gyakorin,meg lepontoznak, ugyebár egyetlen fegyverként.
De visszatérve, életed során 1,esetleg kettő nő összejöhet incelként, ha nem vagy extrém elhízott, vagy valami gnóm törpe. Ha ki lehet hozni belőled valami elfogadható külsőt, akkor kínkeservesen ki lehet kínlódni valami barátnőt. Mondom VALAMI! Mert arra, hogy neked is maximálisan tetsszen a nő, igen kicsi, kb 0 az esély. Valószínűleg erős kompromisszumot kell kötnöd. Ami még esély lehet, nekem is volt egyszer ilyen szerencsém, hogy olyan nőt találsz, aki testkép/önkép zavaros. Nincs tisztában azzal, hogy gyönyörű és jóalakú, de végül ezeknek is kinyílik a csipájuk és ha még nem csináltál neki 2 gyereket, le is csapják a kezedről.
Azt meg kell érteni, hogy meg az átlagos férfiak sem válogathatnak, még nekik is nehéz az ismerkedés. Mi incelek, halmozottan hátrányos helyzetből indulunk. Ha úgy érzed változnod kell, tedd meg, azzal is megy az idő, de ne éld bele magad tulságosan, kisebb lesz a csalódás.
Amit tudok tanácsolni, ha nem akarsz hozzám hasonló helyzetbe kerülni:
- Ha valami komoly hátráltató, de könnyen megváltoztatható hiba van a külsődben, azt kezd el megoldani minnél hamarabb. Tehát például a nők nem szeretik a szétálló fület. A plasztikai beavatkozás gyors és olcsó. Ezen kívül ami nálam volt, hogy kövér voltam. Fél év alatt le lehet fogyni.
- A testépítés nem oldja meg a problémád. A sport első 1 évben jó és komoly változásokat hoz (különösen ha kövér voltál előtte). Utána viszont könnyen elpazarolhatsz rá éveket az életedből eredménytelenül (ha közbe nem csajozol). Nálam például az volt a gond, hogy platót értem 1.5 év után. Gyakorlatilag bármit csináltam, nem fejlődtem tovább. A testem viszonylag atletikus volt, viszont köze nem volt egy modell testhez, képeket nem tudtam róla csinálni. Más incelek meg arra panszkodnak, hogy kigyúrták magukat fullosra és úgy se kellenek senkinek. Lényeg, hogy csinálj meg 4x10 -et fekpadon 60 kilóval, majd ha megvolt, készen álsz. Menj csajozni. Ha nem kellesz senkinek, akkor meg más megoldás kell.
- A pénz nem oldja meg a problémád. Nyilván ma is van az a pénz amire felcsillan a nő szeme, viszont ez nem az átlagon felüli közgazdász 2 -3 millió forintos fizetése lesz, hanem itt valódi pénzekről, illetve inkább hatalomról van szó. Ha egyetemen vagy és nem érsz rá a nőkkel foglalkozni, mert a karrieredet építed, bukjál meg inkább abban a félévben és foglalkozz a nőkkel.
- Ne hagyd ott a mamahotelt. Ez életem legnagyobb hibája. A nőknek, akik ma visszautasítanak, a különköltözés után se fogsz kelleni, mivel akkor kitalálnak valami mást. Akkor hagyd ott a szülői házat, ha ezzel van egy konkrét és reális terved/elképzelésed, amit jelenleg otthon nem tudsz megvalósítani. Ilyen lehet például ha vidéki vagy és Budapesti munkát akarsz, vagy Thaiföldön van 50 matched és fel is jönnek a szobádba amikor megkéred őket...csak te épp nem vagy ott a szobádban, hanem hazudtál neki. Így értem a reálisat.
- A legfontosabb: Ha az első ponttal megvagy, készen állsz a csajozásra. Ne akarj bármi máson változtatni, hanem kezd el csinálni, amit gondolsz. Nyilván blackpilled incelként nem nagyon tudok mit tanácsolni a következő ponton kívül, de ami biztos, hogy NE FEJLESZD MAGAD!
- Ha egyetemen vagy középiskolában vagy, az az életed legjobb helye az ismerkedésre. Annyira jó sosem lesz, mint ott a folyosó a tanórák előtt. Ha nincs időd a tanulás miatt, egyszerűen bukjad el a tárgyakat. Kutyát nem fogja érdekelni a diplomád amúgy se, viszont az már igen, ha te igazi "felnőtt" családapa vagy.
- Nem akarsz szexelni. Te házasodni akarsz egy béna kövér csajjal. Sajnos volt nő, aki nekem csak szexre kellett, miközben neki kellettem volna hosszú távon is. Még most is együtt lennénk és varázslatos gazdag jövőt építettünk volna fel. Ehelyett csóró incel vagyok.
Röviden és plusz pontokkal:
1. Ha komoly és gyorsan megoldható probléma van a kinézeteddel, old meg. Ne legyen lapátfüled és ne legyél 60 vagy 100kg.
2. Ha az első pont teljesül, akkor készen vagy. Ne fejleszd magad, próbálj meg azzal dolgozni, amid van itt és most, ebben a pillanatban. Amíg nincs barátnőd, kergesd a nőket, ne a céljaidat.
3. Az egyetem és a középiskola a legjobb hely csajozni. Utána sokkal rosszabb lesz.
4. Össze akarsz házasodni egy béna kövér nővel. A szex jó csajokkal téged nem érdekel.
5. Ne higgy azoknak (mint a 38f incel), akik azt mondják, 30 fölött a nők értéke csökken. Nem fog, csak még rosszabb lesz a helyzet. Minnél fiatalabb vagy férfiként, annál több esélyed van.
15: Én például azt gondoltam, az anyagi helyzetem miatt nem kellek a nőknek, miközne Tinderen leteszteltem, hogy egy izmos insta modellnek mennyi matche van. Tehát hagytam a csajozást és elkezdtem önfejleszteni.
Nagy hiba volt. Utólag kiderült, hogy az anyagi helyzetem senkit sem érdekel ezen a szinten, az insta testet meg nem tudom megszerezni, illetve ha 4 év alatt meg is tudnám, lehet nem fog jelenteni semmi pluszt. Közbe az egyetemnek vége lett, majd a covid alatt elvesztettem az a baráti körömet is, akikkel bulizni jártam, illetve mentem volna sokszor, ha nem a vizsgára készültem volna. Aztán végül kiégtem a munkában és feladtam a testépítést, most meg kondiban oda próbálok eljutni ahol korábban voltam egyetem alatt (még akkor se volt semmi köze ahhoz a testhez, ami matchel/vagy ma már nem elég..).
Az önfejlesztés jó tanács, viszont a hagyd a nőket, dolgozz magadon aztán majd jönnek nagyon rossz.
17-8: woá, micsoda társadalmi kutatás! Csak nem??? Egy jó testű, szép arcú emberre több a kereslet?! Na ne!!! Ki gondolta volna?
Halál komolyan, mit vártál? Ugyanannyi matche kellene legyen a 130 kilós anyjánál elő Pistikének mint a sikeres, magára adó vállalkozónak?
"mint a sikeres, magára adó vállalkozónak":
Ez alatt a kérdés alatt nem akarok belemenni az incel témákba a kérdező érdekében, de elárulom, kutyát nem érdekli ha vállalkozó vagy, gázszerelőnek küldeni szegény kérdezőt a Fidelitasba meg nem biztos, hogy jó tanács így 2022 -ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!