Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel téma. Mit tehetek ellne?
A nők tanácsa incel témában irreleváns, ezért valóban sokszor baromság. A menő srác tanácsa szintén irreleváns, ezért legtöbbször az is baromság. Ez a két kategória nem is érti, hogy mi a probléma, hiszen csak odamész, dumálsz, kedves vagy és már meg is van a randi.
Egyedül egy másik incel tud tanácsot adni, aki ki tudott törni, vagy olyan is, aki ugyan nem tudott kitörni, de el tudja mondani, hogy mi az, ami nem működik és csak időpazarlás.
"Ha kapcsolatot szeretnél fejlödnöd kell bármilyen nehéz és bármennyi időbe is telik"
A 27-es leirta szepen. Mit nem ertesz rajta? Ki kene tenni sticky-be minden ilyen kerdeshez. De szerintem az utolso gondolatat lementem Keep Notes-ba.
38F incel
Nem fogok regényt írni, azt itt úgyis megteszik elegen, ismétlik is magukat, mindig ugyanazokat írják.
Nézd meg a Playing with Fire nevű yt csatornát, Alex nevű srác csinálja. Elsőre a stílusa fura lehet, de olyasmikkel foglalkozik amikrol te kérdeztél itt.
"Ha kapcsolatot szeretnél fejlödnöd kell bármilyen nehéz és bármennyi időbe is telik":
Én megfogadtam a tanácsot és fejlődtem sokat, de közbe vége lett a középiskolának és most szinte nincs semmilyen lehetőségem a való életben azt leszámítva, hogy csatlakozom a simp armyhoz a munkahelyen, amihez meg nincs meg a személyiségem, nem tudok lemenni kunyeráló kutyába.
Ha hagytam volna a fejlődést a p**ba és inkább a nőket kergettem volna a középiskola alatt, most lenne barátnőm. Ezen kívül kimehettem volna deszkázni a füvesekkel a Deákra aztán lehet most lenne egy olyan baráti köröm ahol van esélyem ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!