Mit tehetek? Hiányzik a gyerekkorom. Leginkább az hogy 10 évesen játszhatok szerepet a barátaimmal, pl kedvenc meseszereplőm lehetek és eljátszhtunk ezt azt és ilyenek. Videogamezés, lógás, csavargás, és nem szex téma mert az nem érdekel.22f
Én legtöbbször a tesóimmal játszottam el különböző szerepeket. Hmm, milyen szép is volt. :D
20L
Mostanában nekem is hiányzik a gyerekkorom. Akkor sok minden kesze kusza volt számomra, a réseket pedig a saját fantáziámmal tölthettem ki. Később jöttek a filmek, a sci-fik amik szintén csak érdekesek voltak, mert nem értettem őket.
Most itt vagyok 22 évesen, minden a pénz és a politika körül forog, a nők, a család, a szex és a régi dolgok pl. a sci-fik már mind gagyivá váltak a számomra.
ez arról szól, hogy félsz felnőni.
pedig az élet is lehet egy szerepjáték.
kezdj játszani nagyban :)
Hát nagyjából semmit... Vagy keresel olyat aki hasonló, mint te, de hát elég reménytelen szerintem, hogy találsz.
Nekem nem hiányoznak ezek a ygerekkoromból, én szeretek felnőve lenni, csak az a baj, hogy az egész az ivásról, a nőkről, a pénzről és a munkáról szól... Abból is 90% ban csak a dugás... semmi másból nem áll az egész, elég nagy csalódás, hogy alig vártam hogy feénőjjek, majd csak egy sz&rkupacot látok.
Persze normális tárasággal, baráti körrel más lenne, de hát ez jutott.
Ha emg nem a nőkről szól ez a felnőtt élet akkor meg tuti valami olyanról ami szintén g&cire unalmas már.
Hehehe, én is ilyen vagyok, csak ha akarom, kiélem egyedül is:) Igaz úgy nehezebb, de egy szigeten, folyóparton, erdőben, hegyekben, indiánosdit játszom. Azt csinálom amihez kedvem van. Vagy biciklis-rendőrös üldözést provokálok(nem rpovokálok, de előfordult)
Szóval, merj önmagad lenni. Én ilyenkor Sólyomszem vagyok(a Cooper-féle), vagy S.McQueen, mikor mihez van kedvem.
És mivel tanár vagyok, be tudok kapcsolódni a gyerekek közé is. Ezért tisztelnek. És soha nem értek vádak, mivel nem érzek semmilyen pedofil hajlamot magamban.
Sajnos ma nemigen vannak olyan emberek, mint annak idején Cseh Tamás.
A korosztályomból 2-3 ember ha van, akivel szótértek. De nagyrészt ők sem tudják a játékaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!