Mit szólnál, ha banketten (nem mindenki előtt, privátban) az egyik "kedvenc"diákod megcsókolna?
Nem egyedülálló esetében. Egy csók és más semmi?
(Lehet szó róla?)
a kedvenc sokmidnetn takarhat:
HA egy olyan diákról van szó ahol CSAk az a két akadály van hogy házas vagyok és h a diákom,de amúgy kiegészítjük egymást,más körülmények között talán járnánk is szeretjük egymást és érződik a kémia,és ha bankettről van szó lehetséges h csók elcsattanna bizonyos embernél
én eléggé az elvek embere vagyok így nálam kevés a valószinűsége h elcsattanna.
de alapvetően lehetséges ha nagyon jó a viszony (ÉS HA BANKETTRŐL BESZÉLÜNK akkor van alkohol) és már ittas lennék
Valahol ez az egyik legnagyobb bunkóság a diák részéről (ha objektíven nézzük), hiszen lehet, hogy a tanár azért volt kedves vele, mert szerette, mint diákot, és semmi többre nem gondolt. Erre a diák belemászik a magánszférájába és önkényesen ad neki egy csókot (gondolom a szájára), mintha neki mindent szabadna, akár ilyet is, csak mert ilyen kedve van... Ez eléggé éretlen viselkedés, nem egy érettségizett diákhoz méltó, és valahol visszaélés a tanár jószándékával és tanári szeretetével, figyelmével is.
Másrészről viszont én egyáltalán nem tudnék haragudni, csak azért írtam le a fentieket, mert lehet, hogy lenne tanár, aki úgy gondolná. Én aranyos, bájos, naiv dolognak tartanám ezt, és bevallom, ha szép lenne a lány, visszacsókolnék, és lehet, hogy pár pillanatig csókolóznék is vele, de aztán ennyiben is maradnánk, elmagyaráznám neki, hogy ezt nem lehet. De lehet, hogy egyből eltolnám, nem tudom, a pillanat határozná meg (banketten már úgyis mindegy, mert már nem vagyok a tanára, bankett előtt viszont biztos, hogy nem engedném neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!