Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfinak, vagy a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

A férfinak, vagy a nőnek könnyebb párra lelnie?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 11:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek nehéz.
2023. okt. 7. 15:24
 32/41 anonim ***** válasza:

31.

Ez teljesen igaz, de szerintem ha egy nő csinos, szép arcú, kedves, akkor én úgy gondolom, hogy ez mimdenképpen előny.

Ez nagyon pozitív dolog a társkeresésnél.

Férfinél ez pl nem elég.

A férfi hiába jóképű, sármos, jó megjelenésű, ez nem elég.

A férfinél mindenképp követmény a jó munkahely jó fizetéssel.

Olyan anyagi háttèr kell, ahol a nő biztonságban érzi magát.

Nem kell kuporgatni, számolgatni, nélkülözni.

Valahol ez teljesen érthető, csak kár, hogy ilyen lett a világ, és az anyagi biztonság még a szerelemnél is fontosabb lett.

2023. okt. 7. 16:19
 33/41 anonim ***** válasza:
68%
Az nem baj, hogy heteroszexualis embereknel 1:1 aranyban talal tarsat a ket nem?
2023. okt. 7. 16:45
 34/41 A kérdező kommentje:
Kedves előző a lényeget nem érted.
2023. okt. 7. 18:04
 35/41 anonim ***** válasza:
15%
1:1 arányban talál társat a két nem? Nem, mert a nők nagyobb része él párkapcsolatban és házasságban. A külföldi férfiak és a háremet tartó pénzesek...
2023. okt. 7. 18:31
 36/41 anonim ***** válasza:
32%

33. Aha. Persze.

Én meg majd felébredek valamikor. !!!!

Egy nő akkor talál társat

amikor akar.

Amikor úgy tartja kedve.

Egy férfi viszont csak akkor, ha kiválasztják. Ha megtetszik valakinek.

A férfi álltalában nagyon sokszor elutasítást kap.

Soha nem a férfi választja ki a nőt. Mindíg a nő választ, ezt értsük már meg végre.

A férfi az csak úgy elvan, mint pöcegödörben a szar.

Várja, hogy majd csak valakinek szimpatikus lesz, és rámosolyog a boldogság.

Na ez a különbség.

2023. okt. 7. 19:34
 37/41 A kérdező kommentje:
Totál igaz kedves előző! Vágod a lényeget, és az igazságot!
2023. okt. 7. 20:11
 38/41 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező.

Bár ne vágnám ennyire.

3 éve társat keresek, igaz már középkorú vagyok és ez sajnos nagyon nagy plussz hátrány. 😢

És még én ne szóljak egy szót se, mert van lakásom, autóm, /sajnos nem Lamborgini/ , rendezettek a körülményeim, Bp- en lakom jó helyen, és nem vagyok lerobbanva.

Mi lenne, ha ezek nem lennének ????,

Bele sem merek gondolni.

De tényleg.

36#

2023. okt. 7. 20:54
 39/41 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek nehéz. Csak más a szemszög.

A férfinak azért, mert azt hiszi a sok nő, hogy csak szexre hajt, vagy nem eléggé vonzó (/gazdag).

A nőnek azért, mert sok férfi csak szexre megy (/nem eléggé jó az egzisztencia számára).

Mindkettő választ, dönt, hogy kivel legyen együtt.

2023. dec. 29. 15:11
 40/41 anonim ***** válasza:
27%

A kérdés alatt nekem egy szilikoncici reklám ugrott föl lol....

A kérdésre egyszerű a válasz, a nőnek. Egy nővel felezem az albit, egyetemisták vagyunk, és gimi óta ismerjük egymást, járni sose jártunk, de jóban voltunk, és ugyanaz az egyetemi szak, és mindketten spórolnánk egy kicsit. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy szakított a pasijával, ra két napra új pasival kufircol.(a hangszigetelés nem az igazi lol)

Én meg csak visszagondolok az időkre amikor barátnőm fölszedtem, nem volt ilye, gyors

2023. dec. 30. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!