Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfinak, vagy a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

A férfinak, vagy a nőnek könnyebb párra lelnie?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 11:46
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
65%
A fèrfiaknak, mert ők összejöhetnek (sokkal) fiatalabb nőkkel is komoly kapcsolatra.
2023. ápr. 17. 16:11
 12/41 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem lehet végre megérteni? Amikor egy nő párra lelt, akkor egy férfi is. Vagy mindkettő nehezen talál, vagy mindkettő könnyen. Nincs olyan, hogy a nők mind könnyen kapcsolatot találnak, tehát kapcsolatban vannak, de a férfiak többsége meg incel. Teljességgel lehetetlen.
2023. ápr. 17. 16:23
 13/41 anonim ***** válasza:
72%
Aki normális, annak könnyebb. Nem nemfüggő.
2023. ápr. 17. 16:37
 14/41 anonim ***** válasza:
52%
13. Pont fordítva! Minél értelmesebb vagy és minél magasabb szinten emberileg, annál nehezebb!
2023. ápr. 17. 17:02
 15/41 anonim ***** válasza:
62%
Végülis igaz. Már rég kerestem párt, azóta meg fordult a világ.
2023. ápr. 17. 17:04
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét nemnek megvan a maga problémája PÁRkeresés terén (értsd: nem szexpartner), és az mindkét nemre elmondható, hogy az előnnyel indul, aki jól néz ki, akkor is, ha a személyisége messze nem olyan szép, mint a külseje. A férfiak többet kezdeményeznek, többször kapnak a képükbe visszautasítást... a nőknek meg a sok egypatronos, de magát komoly kapcsolatot kereső pasi között kell eligazodnia, hogy találjon olyat, akinek komoly kapcsolatra kell, és lehetőleg azért, mert a másik őt akarja, nem azért, mert a bikinimodell nem jött össze, és jó a ló is, ha nincsen szamár.
2023. ápr. 17. 18:43
 17/41 anonim ***** válasza:
73%
16. Egy jó külsővel 99% hogy kapsz esélyt. Szerintem ez azért mindent elmond.
2023. ápr. 17. 22:05
 18/41 anonim ***** válasza:
71%

A 17 pirosat kapott, de szerintem nem áll messzi az igazságtól.

Ha jól nézel ki, akkor sokkal nagyobb a siker.

Ha nőként csinos vagy, viszonylag vékony vagy átlagos, van egy vállalható arcod, akkor ez több mint félsiker.

Ha férfiként sármos vagy, normál a testalkatod, esetleg még kicsit izmos is, jó az arc állásod, akkor ez szintén több mint félsiker.

Akik azt mondják, hogy nem számít a külső, azok álomvilágban élnek.

Csak szeretnék, hogy ne számítson, és azt mondják, amit szeretnének.

Persze tudom én. Lehet társat találni csúnyán is, kövéren is, pocakosan is, elhanyagoltan is, de jóval nagyobb szerencse kell hozzá.

2023. ápr. 18. 21:05
 19/41 anonim ***** válasza:
59%

18. Ez nem fórum, hanem sértett és sértődős emberek arénája. Itt lehet bármilyen véleménye az embernek, ha az nincs leöntve a divatos rózsaszín mázzal lepontozzák. Már többször leírtam, hogy ez a kategória leginkább a lelki sérült emberek helye, így ha valaki ellentétesnek minősíti a véleményemet az ő életével, akkor lepontoz. Gondolom ettől az ő lelki baja megoldódik... Ámde megvan az érzés, hogy azért bosszúból belerúgok a másikba. Bármilyen jól megfogalmazott, összeszedett intelligens választ is írhatsz, azt lepontozzák. Az nem számít ha a keménymag már régen nem a kérdésre válaszol, ők felpontozzák egymást. Egy példa: ha liberális vagy a 444.hu-n kedvedre szidhatod a jobboldalt, császár leszel. Itt a gyk-n a feminista vonal az uralkodó, a pontozások alapja is kizárólagosan az, hogy a női nemről mit mondasz. Már régen nem érdekel a le és felpontozás, én maximum ha egyetértek akkor nyomok egy zöldet. A lepontozás a lelki szegénység jele, na meg annak az extra nagy elfogadásnak amit itt hirdetnek. ;) Egyébként arra nem jön rá senki, hogy a lepontozás csak arra jó hogy az összes kérdés átmenjen személyeskedésbe és offtopic-ba. Nem utolsó sorba kontraproduktív, mert idővel csak a gyűlöletet szítja, de gyanítom a kattintásszám mellett ez is a célja.

Egy szubjektív vélemény áll egy másik szubjektív véleménnyel szemben! Most akkor kinek van igaza? Ja hogy a le és felpontozás eldönti? Aha, ezzel meg az a baj, hogy mindig azok győznek, akik a fórumot uralják. Voltak itt már olyan kérdések is, hogy neked milyen testalkat a szimpatikus? Aki vékonyat írt halálra lepontozták! Pedig szerintem tökéletesen a kérdésre válaszoltak, csak hát ez lelki törést okozott itt kb 10 kövér nőben, akik ezt személyes sértésnek vették. :D Kb. erről szól az összes válasz is.

2023. ápr. 18. 22:04
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebben teljesen igazad van 19.

Ha én leírom, hogy a vékony nők az eseteim, akkor a kövér nők lepontoznak, pedig a válasz nem rossz, csak épp nekik mem tezszik ez a dolog.

Ha a szőkék tetszenek, akkor a feketék pontoznak le.

És így tovább, tovább tovább.

Ez sose áll meg, mert kinek ez, kinek az.

2023. ápr. 18. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!