Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfinak, vagy a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

A férfinak, vagy a nőnek könnyebb párra lelnie?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 11:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem nemtől függ, hanem az adott embertől és baromi összetett. Felesleges ezt így kategorizálgatni.
2023. ápr. 17. 11:49
 2/41 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ milyenre? A nők 1 másodperc alatt találnak bárkit, de hát na... Én férfi vagyok, sosem volt gondom az ismerkedéssel, pedig nálam sok minden fontos. Mindenkinél más és más, nem lehet általánosítani, rengeteg dologtól függ!
 3/41 anonim ***** válasza:
33%
Egyértelműen a nőknek nekik csak annyi a dolguk, hogy többszáz tolongó pasiból válaszannak egyet. Míg a férfinek átlában egy csaj figyelméért is meg kell szakadnia.
 4/41 anonim ***** válasza:
33%
A nyulaknak.
2023. ápr. 17. 11:52
 5/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. ápr. 17. 12:36
 6/41 anonim ***** válasza:
63%

Nő vagyok, és igen, tele van a Messenger kéretlenem pasikkal.

Hát... közülük akkor sem választanék, ha muszáj lenne. Tipikus "éhes vagyok, ott az útszéli pocsolyában látok egy félig megevett hambit" szituáció.

Csak mert vannak jelentkezők, még nem lesz köztük a párom.

2023. ápr. 17. 14:17
 7/41 anonim ***** válasza:
66%
Én is nő vagyok és van abban valami, amit a 6-os ír. Én is szinte naponta kapom a kéretlen üzeneteket, pedig nyilvános, hogy kapcsolatban vagyok. Ugyanakkor kötve hiszem, hogy a nők is ilyen könnyedén írogatnak rá idegen férfiakra.
2023. ápr. 17. 14:53
 8/41 anonim ***** válasza:
78%
#6 vagyok, mármint ilyen "szia szeretsz szopni" kategóriájú emberekkel van tele a postaládám. Ez lenne a választék?
2023. ápr. 17. 15:42
 9/41 anonim ***** válasza:
11%
8. Rövidre fogják, ráírnak naponta 100 nőre, de csak egy jöjjön össze nekik. Ha írnának 3 oldalas regényt sem lennének előrébb. A nők hozzá vannak szokva hogy millióan keresik őket, a férfiak tudják hogy minimálisak az esélyeik, aztán ilyenné vált ez a "párkeresés". Pedig elég lenne egy fotó is egyetlen szó nélkül is. Egy jóképű férfi mindig befutó, a többiek meg nyomják a kisstílű proli dumát. Vagy még azt sem.
2023. ápr. 17. 15:57
 10/41 anonim ***** válasza:
89%
Egy jóképű srác egyszer olyan fotóval indított, ahol a heréjét nyomkodja egy lábasfedővel. Nem értette, mi a bajom
2023. ápr. 17. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!