Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy külföldön könnyebb párkapcsolatot találni egy férfinak mint itt Magyarországon?
Miért lenne?
Külföldön miért nem lennél egy komplexusos, csóró, senki?
Az attól függ hogy ki a célcsoport.
20 éves cicababa hát legyen minimum egy 100 millád meg Mercedes-AMG-d. 150-200 millás házad. A pasik 90% ez kell ezért az elvárásai is Everest méretűek.
Családalapítós nő. Te kell eltartsad + gyerek.
Általában elég hozzá egy ház + stabil munkaviszony.
60+-os nők már a pasijaik 50% halott elég nagy a választék.
Voltam kint Londonban 2évet. 6-an éltünk egy lakásban, oda-vissza 2órát utaztam, szóval minden nap 10+ munka. Buli egy vagyon szóval azt hanyagoltam, meg amúgy is, hova vittem volna fel nőt?
De legalább van egy saját lakásom, mióta hazajöttem. Nem kicsi előny, ha nem kell lakbért fizetni.
Ha jo szakmad van, tudsz jo hozomanyt fizetni, muszlim vagy, akkor itt jo esellyel indulsz. Korkulonbseg nem annyira szamit. 50 evesen is lehet 20 eves asszonykad. Kulso sem kulonosebben szamit.
Malajzia
"Ráírsz egy amerikai 20 éve létező zenekar énekesére és küld dalszöveget vagy el is dumálgattok kicsit."
Inkább a fizetett menedzsment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!