Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfinak, vagy a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

A férfinak, vagy a nőnek könnyebb párra lelnie?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 11:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
58%

20. Ááá, őke ezt nem ismerik be. Most olvastam egy kérdést, amire teljesen jó válaszok születtek. Látszott hogy férfiak beszélgetnek egymás között, majd megjelent egy 90%-os nő, és máris beleállt az egyik válaszolóba. Egyből egy személyeskedő, beszólogatós válassza nyitott. Többször végigolvasta a választ, semmi de semmi a nőkre terhelő dogot nem írt, az volt a bűne, hogy per pillanat nincs barátnője, és az autója is egy régi típus. Leírta hogy nem szeretne mindenáron, a régi autója is jó szűrő.

Erre a feminista királynő belé állt, hogy a régi autójára fogja hogy nincs párja. No comment. Holott erre még csak nem is célzott. Sebaj, ő a 90%-os, a férfigyalázó kommentjeit rendre felpontozzák a társai. Ilyen az a gyk.

2023. ápr. 18. 23:01
 22/41 A kérdező kommentje:

Igen, én is észrevettem, hogy a pontozás kizárólag tetszés-nem tetszés alapú, nem hasznosság alapú.

Másrészt a nők sajátja az ok-okozat összekeverése. Azért nincs senkid, mert szingli vagy! Nem bakker, azért vagyok szingli, mert nincs senkim. Azért nem jön a busz, mert gyalog indultál el! Nem, azért indultam el gyalog, mert nem jött a busz.

Sajnos nem vagyok gondolat olvasó, hogy a nők ostobák, vagy szándékosan játsszák a hülyét.

Együttérzésünk sincs. Ha nem jössz be nekik, nem vagy számukra fontos, zéró az együttérzésük feléd.

A félreértések elkerülése végett: nem szidom a nőket, csak látom, milyenek.

2023. ápr. 19. 07:58
 23/41 anonim ***** válasza:
78%
Ezek nem a nők, hanem azok az ostoba rbik akikre csorgatod a nyálad, mert menők. Ezekre ne azt mondjátok hogy nők, köszi.
2023. aug. 19. 16:14
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Maga az internet a vírus, amióta odadobták az embereknek, azóta kezdődött el ez a mélyrepülés. Ma már mindenkinek óriásiak az igényeik, bomba nő kell, szuper pasi. Aztán már az van, hogy senkinek fel sem tűnik az, amit átlagosnak gondol, az marhára nem az. Túl magas az igényszint, a "zseb" meg üres. Ezért van ennyi frusztrál és boldogtalan ember, ugyanis nem tudják hol a helyük, vagy túl vagy alul értékelik önmagukat.

Meg aztán ott van a Szent Grál ami megoldás mindenre: kimegyek külföldre, majd ott jó lesz minden! Szóval hajrá, lehet menni! :) Ott már csak téged várnak tárt karokkal, az összes bomba nő és szuper pasi érted epekedik! Ja, meg 3 hónap alatt milliomos leszel, az összes problémád oka Magyarország, Orbán Viktor, meg különben is itt mindenki bunkó, iskolázatlan, igénytelen.

2023. aug. 19. 16:35
 25/41 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a férfiaknak könnyebb.

Valamiért szeretitek azt írni, hogy a nőknek milyen könnyű férfit találni. Szexre igen.

Viszont ha már párkapcsolatról van szó, inkább a nők vannak kétségbeesve, főleg 30-hoz közeledve, gyereket akarnak stb. Férfiak meg menekülnek ettől.

2023. aug. 19. 18:04
 26/41 anonim ***** válasza:

25. Ez csak általánosítás. Az én környezetemben meg inkább a férfiak akarnak családot és gyereket, a nők menekülnek ez elől. A tisztán látás kedvéért, diplomás, felső középosztályról beszélek 30-40 között. Konkrétan kijelentik hogy önzők, nekik sokkal kényelmesebb egy jó fizetéssel/bevétellel csak magukra koncentrálni. Ez annyira valós, hogy bármilyen statisztikát nézel, főleg a nyugati világban, egyre jobb életszínvonal egyre alacsonyabb a családalapítási és gyermekvállalási kedv.

Németország 1.41, de a felső társadalmi osztályban 0,4. Ez azért árulkodó!

2023. aug. 19. 18:49
 27/41 anonim ***** válasza:
70%
26-os, ebben van igazság, én is 30-as nő vagyok és nem szándékozom gyereket vállalni. :)
2023. aug. 19. 19:34
 28/41 anonim ***** válasza:
53%
27. Én nem vagyok bíró, csak azt írtam le amit magam körül látok és hallok. Én szerettem volna gyereket, sajnos későn, 36 éves koromba "jött össze". Jobb lett volna 8-10 évvel korábban, ma már ezt érzem. Értem azt is hogy miért nem akar most már a többség gyereket, sőt még komoly kapcsolatot sem. Viszont ennek tragikus következményei lesznek, ez már most is visszafordíthatatlan, és ez már a jelenlegi 20-30 évesek életében be fog következni társadalmilag, ugyanis gyökerestől fog átalakulni minden. Szóval a kor kényelme, a biztonsága el fog illanni, a cumi meg az lesz, hogy a kényelmes réteg öreg korára brutálisan fog szenvedni. Ha nem újul meg folyamatosan a társadalom, akkor nem lesz kire támaszkodni öregként. Az arabokra, a cigányokra nem lehet, ellenben ők követelőzni fognak. Az hogy erről nem lehet beszélni, attól még meg fog történi, sőt el kell látogatni megyeszékhelyekre, vagy akár nyugati nagyvárosokba és szét kell nézni. Lassan már 1:1 az arány.
2023. aug. 19. 21:09
 29/41 anonim ***** válasza:
82%

28-as egyetértek veled teljes mértékben. Szenvedni is fogok, fogunk a jövőben emiatt. Viszont engem kicsit megnyugtat az, hogy a gyermekemnek már nem fog kelleni ezt mind elszenvednie, ami ránk vár.

Ha gyereket vállalnék és ő később megkérdezné, hogy "anyu, amikor te engem vállaltál tudtad, hogy ilyen világ vár ránk?", nem tudnék a szemébe nézni és azt mondani, hogy azzal a bizonyossággal vállaltam őt, hogy jó világ vár rá.

2023. aug. 20. 06:36
 30/41 anonim ***** válasza:
69%

29. Sajnos ez igaz, de ez meg olyan mintha feladná a civilizált világ! Elég régóta foglalkoztat a téma, próbálom összekötni a szálakat, de az a gyanúm hogy ezt a jelenlegi világot el akarják törölni. Nézd az eseményeket amik körülöttünk zajlanak, nézd a jogokat hogy kik kapják, kinek a hátán vágják a fát, hogy miket meg lehet tenni következmények nélkül. Meg kell nézni a nyugati politikai fősodratot, a hazai lakosságok kicsinálják minden egyes országban szépen lassan. A családpolitika arról szól hogy még csak véletlenül se gondolkodj gyerekben, párhuzamosan meg az emberek egóját az egekbe emelik, és mindenhol azt nyomják hogy csak önmagaddal foglalkozz. 50 év és ami ma körbevesz eltűnik végleg. Bűnös vagy ezért, bűnös vagy azért, a múltért, a rabszolgákért, a környezetszennyezésért, a felmelegedésért, a melegek jogainak eltiprásáért, a nőkért, az állatokért mindenért. Bűűűűnös vagy! Rossz vagy! Ki ne merd nyitni a szád, mert el lehetetlenítenek, megbélyegeznek. Így működik ez. Ja, meg ez a gender őrület! Mindegy hogy ki vagy, csak ne legyen gyereked, a gyerekeknek ne legyen identitásuk, irány nélkül csak hánykolódjanak a világban, ne ismerjék a gyökerüket, tagadják meg a nemzetüket, a szüleiket, a hagyományukat.

Na most az a helyzet, hogy ők mondják hogy ez a modern 21. század, ez már nem az őskor. Én meg azt mondom hogy a 21. század a választóvíz. Vagy beálsz ebbe a nemtelen, identitástudat nélküli egoista masszába ami a vesztesek tábora, vagy kialakítod a saját életed, a normális értékrendek, hagyományok, a valós tisztelet mellett. Megtanulod használni az eszed, nem hiszel a mainstream-nek, tudatosan táplálkozol, összefüggésekbe gondolkozol, szakítasz a szociál médiával, hagysz magadnak egy órát a csendre amikor az agyad megnyugszik.

Az a massza amit a tömeg képvisel menni fog a levesbe, ez nem kérdés, nem lehet arra fogni hogy hát mindenki azt csinálja! Itt pont az a lényeg, hogy ez olyan játék amiben az a lényeg hogy megtalálod-e az utat. A tömeg a kényelmet választja, de az a veszteseké, 40 felett zuhanórepülés. Sem emberi értékek, sem nők, sem férfiak, sem valós célok, sem egészség, se múlt, se jövő. Ez már most is látszik!

Próbatétel hogy meg tudsz-e maradni embernek, vagy beállsz a sorba. Mindennel csábítanak hogy letérj az útról, de a tét nem kevesebb mint az életed. Azt hiszem hogy én ezt már kijelenthetem, megfutottam a köröket, több országban éltem, bejártam a fél világot. Hamis illúzió amiben élünk.

2023. aug. 20. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!