Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék önbizalmat szerezni?
Pontosítok kicsit: önbizalmam van az élet minden területén, egyet leszámítva. Ez pedig... *dobpergés* az ismerkedés.
De komolyan bárhova megyek, bármit csinálok, sosem volt gondom semmivel. Barátkozassal sem, akár férfiról akár nőről van szó, tehát nem is az van hogy félek a nőktől.
Viszont ha arra kerül a sor hogy ismerkedni kéne, elhívni randira, flörtölni, akármi, akkor teljesen meg vagyok lőve.
Voltak még tini koromban barátnőim, de ők szedtek össze engem, nem fordítva (gáz vagy nem gáz, ez van). Egyetemen aztán megismertem egy csomó embert, buliztam, tanultam, mint mindenki más, volt is lány aki tetszett, utólag visszagondolva volt pár akinek én is. Viszont addig szerencsétlenkedtem, meg tologattam a dolgokat hogy végül nem lett semmi.
Most meg itt vagyok 22 évesen, diplomával, munkával, és tényleg csak egy kapcsolat hiányozna, de egyszerűen nem sikerül összehoznom mert béna vagyok :D
Magával a kommunikációval nincs is bajom, lazán elbeszélgetek lányokkal. De pl a jelzéseket nem veszem, vagy elhajtom magamban a gondolatot, hogy biztos csak kedves, stb.
Meg nem tudom hogyan kéne udvarolni, flörtölni? Annyira idegennek hat, hogy nem is értem mások hogy csinálják :D
Köszi 18as, öröm olvasni kommentjeidet xD
Amúgy nem tudom ilyenkor mit vársz, majd felidegesítem magam és lemegyek alpáriba, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!