Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalmat hogyan lehet szerezni? 25/L
Nekem lesz.rom tablettával sikerult.
Nem egy pasinak akartam görcsösen megfelelni, maga voltam a tökéletesség szépség és minden mégis elhagynak stb
Mióta nem érdekel kinek mi a vágya álma, hízok kócos vagyok vagy sminketelen, annyira lesz.rom, most meg ők akarnak nekem megfelelni.
Venni, occopénzér, fénképekér.
Az ojosabbja növeszti, egymaga, vagy pszichomókussal.
Foglalkozz magaddal többet, lépj ki a komfortzónádból, vidd magad olyan helyzetekbe, amik nem megszokottak, és ha így látod, hogy "nahát, itt is megáltam a helyem, eztis megcsináltam" az segít magabiztosabbnak lenned. Illetve csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz. Próbálj ki új dolgokat, nőknél pl. nagyon jó önbizalomnövelő a tánc vagy egyéb kreatív hobbi, de bármilyen testmozgás is megteszi, igazából.
Vagy pl. gondolj valakire, akire felnézel önbizalom tekintetében. Egy magabiztos barát vagy családtag, vagy egy híresség, akit te magabiztosnak ítélsz meg. Egyes helyzetekben tedd fel a kérdést, hogy ő mit csinálna és csináld azt. Nyilván olyan helyzetekben, amikor neked is komfortos azt csinálni, vagy szeretnéd azt csinálni/mondani, de valamiért nem mered.
Illetve hogy ha külsőben van olyan dolog, ami neked tényleg nagy nehézséget okoz, akkor nem bűn azon javítani, ha szeretnél hízni vagy fogyni vagy csinosabban öltözködni vagy sokaknak egy új frizura vagy fogszabályzó is csodákat tesz, egész nyugodtan.
És egyébként meg húzd ki magad és mosolyogj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!