Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvesztett önbizalmat vissza lehet szerezni valahogy? Hogy lehetnék magabiztos újra?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21 éves vagyok és hát nem annyira magabiztos, kicsit önbizalomhiányos vagyok

De ez nem volt mindig így

Emlékszem régebben, még 12-16/17 évesen főleg , többször odamentem egy lányhoz beszélni vele, bár ez ritka volt, de rengeteg lánynál bepróbálkoztam neten különböző oldalakon

Ha tetszett egy lány, volt hogy csak annyit írtam neki hogy "Szia, szerintem nagyon szép vagy", úgy hogy nem ismertem egyáltalán, csak úgy ráírtam

Volt hogy megköszönték, utána volt akivel rövidebb, volt akivel hosszabb ideig tartottam a kapcsolatot, de egyikből se lett semmi

És ez főleg azért, mert akkoriban egyáltalán nem törődtem a külsőmmel, hogy minél jobban nézzek ki, így nem igazán fogtam meg a nőket a külsőmmel

Most hiába van az hogy évek óta sportolok( 5 különböző sportot űzök rendszeresen), jó testem is van, sokan mondták már hogy helyes is vagyok , még sincs már meg az a régi önbizalmam, gondolom mert nem jöttek régebben össze a dolgok

De hiába nem jött össze semmi, mégis magabiztos maradtam

De most már nem igazán tudok/merek kezdeményezni

2018. szept. 8. 09:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a sikerélményt adó dolgokat kell hajszolni, azok építik az önbizalmat. Az nem csak úgy egy csapásra alakul ám ki, hanem egy folyamat eredményeként...
2018. szept. 8. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!