Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet önbizalmat szerezni?
Kérem trollok ne írjanak most, mert nem jó kedvemből írok ide ki kérdést. A dolog dióhéjban annyi hogy nulla önbizalmam van. Itt állok 25 évesen úgy hogy egyetlen egy kapcsolat minden nélkül. Nem vagyok bezárkózva a szobába, emberekkel foglalkozom munka közben is, állandóan jövünk megyünk szabadidőben is. Minden barátom komoly kapcsolatot tart fent már évek óta, nekem egyszerűen nem megy. Külsőre átlagosnak mondom magam, magas szemüveges, ápolt hajú, divatosan felöltözött egyén vagyok. Esetleg ami rossz, hogy 47 kg vagyok, és kicsit kölyök képű. Egyszerűen nincs önbizalmam semmiben. Bármilyen téma jön fel szóba valamiért én sose arra gondolok egyből, amire a legtöbb fiatal, hanem full más akár negatív dologra. Például ha elmegyünk bulizni, sose az van az eszemben hogy na csapjunk egy jó estét, aztán érezzük jól magunkat, hanem egyből hogy jajj ez a rengeteg italos ember, még de rá érnek itt bulizni, tehát tiszta szar gondolatok.
Élőben nincs lehetőségem leszólítani lányokat, illetve nem is igazán illik szerintem. Plusz a legtöbben már foglaltak tegyük fel. Viszont interneten is random jelöld be írj rá hogy szia mizu ezek se jöttek be eddig. Igazából lövésem sincs mit is kéne írni kezdésnek egy idegen lánynak. Bármilyen tanácsra NAGYON szükségem van, mert annyira szomorú vagyok emiatt, hogy nekem sose jön össze, míg más tényleg szerelmes vagy szeret valakit. Segítsetek, hogy lehet egyrészt önbizalmat növelni, és a mai világban ismerkedni úgy egyáltalán?
Munkám mellett se sportra se egyéb ilyenre nincs időm, így ez az opció nem játszik most.
Nos, elsőként azt mondanám, hogy ha neked tényleg minden idődet elveszi a munka, akkor igyekezz olyan munkát találni, ami mellett tudsz élni is. Mert ha ez nem csak üres kifogás, vagy költői túlzás, akkor nulla szabadidő mellett hogy akarsz barátnőt?
Második dolog: ha valamit nem élvezel, nem kell erőltetni. Én sem vagyok egy bulizós alkat, mégis van barátnőm... Nem mindenkinek a bulizás ám az élete! Lányok között is van jópár, aki távol tartja magát ettől.
Ismerkedni meg bárhol lehet. Ha nem vagy zavaró, és nem illetlen helyen/módon teszed, miért ne lehetne szóba állni másokkal? Én ismerkedtem már buszon, buszmegállóban, matekversenyen, emelt érettségin, itt Gyakorikérdéseken, Facebook csoportban, Instagram "ismerkedős" oldalon, de még tematikus Index fórumon is. Na meg persze a munkahelyem révén is ismertem már meg olyat, akivel majdnem összejöttünk.
A kinézet meg hidd el, nem minden. És sok mindenen alakítani is lehet. Én például kövér vagyok. És szerintem nem is előnyös a külsőm. Mégis találtam valakit, akinek tetszek, és akivel megbecsüljük egymást. És egyébként aktívan teszek érte, hogy minél kevésbé legyek kövér. Én is fáradt vagyok munka után, de a nap 24 óra. Abból a munka 8. Az alvás szintén. A maradék 8 órával hogy mit csinálsz, nagyrészt rajtad múlik. Nekem sincs minden nap erőm elmenni futni, főleg, hogy a COVID óta duplán fáradékony vagyok, de így vagy úgy, időnként csak sikerült beiktatni, még ha nem is minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!