Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék önbizalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék önbizalmat szerezni?

Figyelt kérdés

Pontosítok kicsit: önbizalmam van az élet minden területén, egyet leszámítva. Ez pedig... *dobpergés* az ismerkedés.

De komolyan bárhova megyek, bármit csinálok, sosem volt gondom semmivel. Barátkozassal sem, akár férfiról akár nőről van szó, tehát nem is az van hogy félek a nőktől.

Viszont ha arra kerül a sor hogy ismerkedni kéne, elhívni randira, flörtölni, akármi, akkor teljesen meg vagyok lőve.

Voltak még tini koromban barátnőim, de ők szedtek össze engem, nem fordítva (gáz vagy nem gáz, ez van). Egyetemen aztán megismertem egy csomó embert, buliztam, tanultam, mint mindenki más, volt is lány aki tetszett, utólag visszagondolva volt pár akinek én is. Viszont addig szerencsétlenkedtem, meg tologattam a dolgokat hogy végül nem lett semmi.

Most meg itt vagyok 22 évesen, diplomával, munkával, és tényleg csak egy kapcsolat hiányozna, de egyszerűen nem sikerül összehoznom mert béna vagyok :D

2023. ápr. 14. 13:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezt a kérdést akár egy könyvtárból írtad volna is egy lépéssel beljebb lennél. Ki kell menni emberek közé és majd valaki összeszed mint korábban. Nem vagy vadász alkat de rossz parti sem nem kell eljátszani ami nem vagy majd jön.
2023. ápr. 14. 13:20
 2/21 anonim ***** válasza:
4%
Hiányzik onnan még sok minden. Mondjuk egy tehermentes ingatlan, meg ami vele jár, kocsi...
2023. ápr. 14. 14:06
 3/21 A kérdező kommentje:

#1 jogos, bár nem ezt tapasztalom. Egyetemen pl nem volt senkim (most az egyéjszakásokról ne beszéljünk, az más kategória), pedig életemben annyit nem szocializálódtam :D

Majd azért próbálok javitani ezen is kicsit mert mostanában nem nagyon járok semerre, csak haverokkal néha.

#2 ha szükségem lenne rá lehetne mindkettő, de mivel nincs így nem nagyon érdekel.

2023. ápr. 14. 14:28
 4/21 anonim ***** válasza:
22 évesen ha akarnál se lehetne. Ez a probléma.
2023. ápr. 14. 14:30
 5/21 A kérdező kommentje:
Elég sok lehetőseg van pedig, 22 évesen is. Bár csak nekem van ilyen szerencsém, nem tudom.
2023. ápr. 14. 14:35
 6/21 anonim ***** válasza:
aha
2023. ápr. 14. 14:39
 7/21 anonim ***** válasza:
mamihotel
2023. ápr. 14. 14:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerezni a pénzt szokták, az önbizalom az meg jön, a sikerek és pozitív visszajelzések hatására.
2023. ápr. 14. 14:43
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem szégyen az kisfiam.
2023. ápr. 14. 14:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Úgy tudsz önbizalmat szerezni bármivel kapcsolatban, hogy aktívan próbálkozol és folyamatosan fejleszted magad, azaz ismerkedj, járj emberek közé, kezdj el udvarolni aki tetszik. Ami rosszul sikerült változtatsz rajta, jövőben másképp csinálod. Elején béna leszel, nehézkesen megy, később természetes.
2023. ápr. 14. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!