Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki úgy érzi, hogy nem akar gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Leginkább a 20-as, 30-as éveiben járó nők érdekelnek, én 35 éves férfi vagyok.
Gyereket nem szeretnék, de párkapcsolatot, házasságot igen.
Ritkán találkozom olyan nőkkel, akik szintén így tervezik az életüket, volt már ebből korábban párkapcsolati problémám.
2023. ápr. 12. 19:30
3/32 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de én házasodni sem szeretnék
4/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. ápr. 12. 19:43
6/32 anonim válasza:
Hazassag minek kell?? Nincs sajat lakasod,ahol elsz??
7/32 anonim válasza:
Erre a világra? Ebbe az országba? Ezeknek a nyomorult "férfiaknak" akik minden komolyabb dologtól amiért felelősséget kéne vállalni megijednek? Minek?
8/32 anonim válasza:
Ilyen 7-es félék ne is szaporodjanak!
9/32 anonim válasza:
26 vagyok és nem akarok. Illetve több ilyen nőt is ismerek.
10/32 anonim válasza:
22 évesen perpillanat nem akarok gyereket, nem érzem magam szülő-típusnak annak ellenére hogy gyerekekkel dolgozom. De házasodni sem nagyon akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!