Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 10-ből hány nő és hány férfi manapság nem akar egy gyereket se vállalni élete során?
A gyerekvállalási kedv az életkor haladtával növekszik ám.
Huszonévesen a többség nem szeretne, majd egyre inkább igen és ez mostanság kitolódhat akár 50 körülig is ahogy írja az újság.
Attól függ, milyen élethelyzetben van. Én pl. egyáltalán nem akarok gyereket jelenleg. De azért,mert nem találtam olyan nőt,akivel érdemes lenne. Ha lenne olyan, akkor akarnék. De ha nem találok olyat,akkor én sem akarok gyereket csak úgy csinálni bárkinek...
28/F
Kb 3,abból az egyik én vagyok.Nem akartam gyereket,és nem is fogok akarni
31/N
Én 34 vagyok, a férjem 31éves, 10 éve vagyunk együtt. Egyàltalàn nem akarunk gyereket, nem vàgyunk rà, csak a macera van velük, sokba is kerül, fàrasztóak, időigényesek stb. sokkal szabadabb az életünk kettesben.
Se az ő baràti körében (31-34 évesek , 6-12 éves kapcsolatban vannak), se az én baràti körömben (34-36) nincs senkinek gyereke, nem is akarnak. A baràtnőim pl mind szinglik is. A nővérem pl 38, ő se akar gyereket, igaz, pàrt sem.
Tàvolabbi ismerőseim közt, volt osztàlytàrsak közt viszont sok a gyerekes, a többség màr egyedülàlló szülő, elvàlt/ szakított 32-35 éves korukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!