Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól mert biszexuális férfi vagyok miért nem tekintenek rám férfiként a nők és miért fordulnak el mikor őszintén elmesélem nekik ismerkedés során?
Mert van egy olyan vágyad, amit ők egyedül sosem tudnak majd neked megadni, tehát a fszt.
És nekem sem férfias egy olyan férfi, aki szop és megdugják,ill. seggeket dug. Ezért a véleményért mindig leszavaznak itt, de én vállalom az őszinteséget. Egyébként engem nem zavar, hogy kinek milyen a nemi irányultsága, (erről nem tehet az illető), amíg nem velem akar bármit kezdeni. Én nem vonzódom az ilyen emberekhez. Ez van kérdező. Nekem meg ilyen a beállítottságom.
Hetero nő vagyok, és én elfogadnám.
Azt megértem, ha valaki nem fogadja el azt, hogy nem monogám az illető, és mellette férfiakkal is szexelni akar, de egyéb esetben értelmetlen. Simán lehet szelíd, monogám ember is biszexuális, ami annyit jelent, hogy férfit is, és nőt is tud szeretni, nem pedig azt, hogy egész életében egyszerre akar minden nemű emberrel kefélni. Ha hűséges az illető, akkor ha valakinek bármi problémája van ezzel, az szimplán buta és/vagy rosszindulatú.
Nekem volt egyszer biszexuális ferfi partnerem. Sajnos ő vágyott arra, hogy férfival is legyen... mellettem.
Pár eve ujra talalkoztam vele es erdekes modon eleg homoszexuális a valtott at, ertem en, hogy hanghordozas es oltozkodes... de ujra probalkozott nalam, csak en mar nem osztottam lapot. Foleg, hogy ilyen nőies ferfikent mar egyaltalan nem vonzott.
#8, a legtöbb ember ember toleráns ebben, úgy általában.
Saját párnak viszont én se keresnék bi-t.
Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!