Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jurgen17 kérdése:

Hol van a legtöbb fiatal?

Figyelt kérdés

Hol milyen felületen , vagy akár helyileg hol (Budapesten belül) lehet fiatal, tini, vagy 25 alatti meleg/bi fiúkkal ismerkedni?

18f

2018. okt. 13. 16:06
 1/3 anonim válasza:
Itt gyakorin elég sokan vannak, de amúgy ha ismerkedős alkalmazást keresel akkor yellow, tinder, planetromeo.
2018. okt. 14. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Én pl. itthon ülős típus vagyok, szóval nagyon ritka, hogy valahova elmenjek bulizni (pl. alter), pláne, hogy azok a helyek nagyon alkalmatlanok arra, hogy más fiatalokkal találkozzon az ember.

Másrészről az oldalak nagyon elkeserítőek: az ember vagy olyannal találkozik onnan, aki nem is érdekli, vagy olyanok pattintják le, akik érdekelnék. Ráadásul ott sincsenek fenn túl sokan a fiatal korosztályból...

Elég szomorú, hogy tényleg nincs még Budapesten sem olyan közösség, egy beülős hely, vagy valami, ahol nyitott kapukkal várnák a melegeket, hogy ismerkedés céljából összeüljenek...

2018. okt. 14. 15:00
 3/3 anonim válasza:

Igen, itt, csak a moderátorok általában leszedik az ismerkedős kérdéseket... vagy csak az enyéimet. :D

18 éves vagyok, sok oldalon próbáltam már ismerkedni, de nem nagyon járok sikerrel. Mármint az ország minden feléről össze lehet szedni normális, korod béli srácokat. De hogy helyi legyen, az a nagy falat. :D

Legkevésbé a Tinder, Romeo jött be. randi.gay.hu egész szépen bejött, anotalkhoz ha van türelmed, az még jó lehet. HotOrNot, azt én nem próbáltam, nem fűzök hozzá reményeket.

Talán még ismerősökön keresztül lehet ismerkedni, legalábbis tudok pár embert, aki így találta meg a párját.

18/fm Szeged

2018. okt. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!