Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az OkCupid-on minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az OkCupid-on minden lány biszexuális és "travel addict"?

Figyelt kérdés

The OkCupid experience.

Komolyan, minden második lány, aki ott fenn van, biszexuális. Most az olyan nagyon egyedinek hangzó fantázia szexualitásokat, mint pánszexuális, demiszexuális, meg mit tudom én, nem számolom, hanem csak azokat, akiknél tényleg a "biszexuális" szó van. Olyan sokan vannak, hogy azt képzelné az ember, valami biszexuális gyülekezés van.

A másik, hogy ha véletlen nem biszexuális valaki, akkor "travel addict", aki már 10-20-30 országban volt, és ez az élete, enélkül nem tud meglenni.

Néhány további közös vonás:

Mindenki szerint egyértelműen legalizálni kellene az abortuszt (ezek szerint csak én vagyok, akinek ez nem ennyire egyértelmű), mindenki összejönne transzneműekkel (egyetlen lányt találtam, aki nem, neki írtam is), és a "legkomolyabb" hirdetők is maximum néhány évig szeretnék ha a következő kapcsolatuk tartana. :D

Nem panaszkodok, inkább csak nevetek. Értem én, hogy ilyen helyekre furcsa, különc emberek regisztrálnak -- de tényleg mindenki az? Kivétel nélkül? :D Egyébként minden számomra releváns országban nézelődtem, és mindenhol ugyanez a helyzet.

Azt már meg sem említem, hogy tönkretették a saját oldalukat a szabad üzenetküldés eltörlésével (most már csak akkor látod a beérkező/kimenő üzeneteket, ha mindketten like-oltátok egymást), mert néhány harmadik világbeli folyamatosan zaklatta a nőket. :D Valakinek van tudomása esetleg értelmesebb, használhatóbb oldalakról?

2019. júl. 2. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hihi. Meg ugye az "intelligencia és egyezés társkeresője", ahol a nők ugyanúgy nem válaszolnak még 90%-osan egyező személyiséggel sem, mint valami Csajok és Pasik- meg Badoo-szintű putrin. És bizony, ahogyan írod, nagyjából a másfél évvel ezelőtti frissítés óta vált teljességgel használhatatlanná az oldal, most már ha akarnának, se tudnának válaszolni az üzenetre az emberek, mert nem is látják nagy valószínűséggel.

"Valakinek van tudomása esetleg értelmesebb, használhatóbb oldalakról?"

Ha magyar kell, akkor talán a Randivonal még a mainstreamek közül TALÁN!!! használható, de válaszra ott se méltatnak többnyire. Ha jól nézel ki, akkor Tinder. És... és ennyi. Én is kiírtam egy kérdést pár napja, még ki is emeltem, de értelmes, akár fizetős társkeresőt senki nem tudott ajánlani.

2019. júl. 2. 18:38
 2/17 anonim ***** válasza:

Az OkCupid jó, inkább te adtál meg sok hülyeséget.

Pl. jàrnál-e drogossal? Igen.

Csinálj új accot, figyelj arra hogy őszintén válaszolj, és akkor tényleg hasonszőrű embereket fogsz majd ki.

2019. júl. 2. 18:41
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem ragaszkodok a magyarhoz. Sőt, jobb lenne, ha nem lenne magyar.

Őszintén válaszoltam. Európa és a Közel-Kelet összes országába átraktam magam, hogy új embereket is lássak, de semmi értékelhető, még 500 kilométeres vonzáskörzetben sem. Van sok 90% feletti egyezés, de jelentéktelen, ha nem tudok velük beszélni.

2019. júl. 2. 18:59
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
"travel addict" - sokan bekamuzzák ezt, mert jól hangzik. Mint az a csaj ismerősöm, aki évente egyszer elmegy a városában haknizó musicaltársulat éves szenvedésére, és ezért már kiírja az adatlapjára, hogy "életem a színház".
2019. júl. 2. 19:41
 5/17 anonim ***** válasza:
16%
Ez nekem is feltűnt. Azon az oldalon az átlag nő feminista, biszexuális, és "short term" kapcsolatot keres. Rengetegen még poligámok is és nyitott kapcsolatban vannak. Egyszer beszéltem egy olyan nővel, aki egyszerre 4 férfifal és 1 nővel akart volna kapcsolatot. Egyszerűen hihetetlen. Nem tudom, hogy a nyugati társadalmakban már ennyire megváltoztak-e a nők, vagy csak egy gyűjtőoldalról van szó.
2019. júl. 2. 22:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Basszus, de megnyugtato volt ezt olvasni! Férfiben dettó, mind csak rövidtavut keres, dugni akar, biszex, transzgender, ilyenek. Talalkoztam 2 normalis pasival onnan, de kellett vagy 4 honap hozza.
2019. júl. 3. 00:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Pedig neked pont magyar kéne, sokkal több match-ed lenne.
2019. júl. 3. 09:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Ezekkel is találkoztam, de nem akartam kiírni az anyázás elkerülése végett. ;) 530 kérdés őszinte megválaszolása után tulajdonképpen 2 nővel találkoztam, aki azt mondta volna, hogy egyáltalán nem feminista.

Tekintettel arra, hogy "transzgender nők" is feltűnnek a match-ek között, arra következtetek, hogy őket teljesértékű nőként el is fogadják, és heteroszexuális férfiaknak reklámozzák. :D Ez azért erősen enged következtetni az oldalt vezetők nézeteire.

Nem kedvelem a Magyarország "néplelkét", sosem jöttem ki jól magyarokkal, ezért inkább elkerülném őket. Illetve, nem is tervezek Magyarországon maradni éppen emiatt, úgyhogy nem probléma ez számomra.

2019. júl. 3. 11:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig hazánkban több esélyed van konzervatív, hosszú távú kapcsolatban gondolkodó, nem feminista nőt találnod, mint más országokban. Persze, nem ezen a szutyok oldalon.
2019. júl. 3. 12:04
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
Ez az utazás, színház, könyvek összeállítás engem is mindig kiborít a csajoknál. Miért nincs valakinek mondjuk virágkötő vagy gyékényfonó hobbija? Olyan jó lenne valami kis üde színfolt a sok futószalag profil között.
2019. júl. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!