Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy biszexuális fiúval?
Többnyire azt látom, hogy az emberek előítéletesek a nem heterokkal szemben, emiatt szorongok és nehezen megy az ismerkedés. Nem tudom, mikor és hogyan lehetne ezt felvezetni egy lánynak és attól tartok, hogy rosszul fogadná. Nektek mi a véleményetek?
22/F
Volt biszexuális párom. Elhagyott egy másik nőért. (ettől még ha úgy hozza a sors, a jövőben is összejönnék biszex pasival, ezt csak azért írtam mert sztereotípia hogy egy biszex megcsalja a párját egy másik neművel.)
22n/heteró
SOHA!!!!
Döntsd már el waze, fiú kell, e vagy lány! A búzákat többre tartom, már ne haragudj. Biszexnél nincs rosszabb. A kutya nem érdekel? Tök izgi. Szőrös, büdös. Na? .... Selejt vagy és undorító. Találd már ki hova tartozol te szerencsétlen.
7-es:
Azt sem tudod miről beszélsz. Gondolom te is azt hiszed, hogy ez döntés kérdése. Ha el lehetne dönteni akkor hetero lennék mert sokkal könnyebb lenne, pontosan a magadfajták miatt. Nem is vagytok tudatában hogy ezzel a gondolkodással hány ember életét vágjátok tönkre
9.:
Akkor innen ez a sok indulat. Szerintem ez nem döntés hanem elnyomás, ezért kaptad fel a vizet. De hasonlókat neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!