Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy biszexuális fiúval?
Többnyire azt látom, hogy az emberek előítéletesek a nem heterokkal szemben, emiatt szorongok és nehezen megy az ismerkedés. Nem tudom, mikor és hogyan lehetne ezt felvezetni egy lánynak és attól tartok, hogy rosszul fogadná. Nektek mi a véleményetek?
22/F
Nem innen... Biszex volt az első párom, onnan.
Szeretek nő lenni, és nem szeretnék nővel lenni. Minek? 😊 Egy férfitól többet kapok.
Döntés, sztem, bármennyire tagadod.
Na, mindegy. Biszex: SOHA!! Undorító, megbízhatatlan, stb. Gyenge jellem.
11.:
Akkor meg 1 biszexuális ember alapján leírod az összes többit, ugyanott vagyunk. De ez nem is lenne baj ha nem gyűlölködnél
Az a baj, hogy túl sok van belőletek. A legtöbb titokban. Megnősül, gyereket csinál, aztán félrekúr az asszony mellett, a szerencsétlen meg azt sem tudja honnan szedte azt jo kis hüvely gombát... Segbedugás után jön a punci. Sirály.
Na, én eme fenséges témában nem nyilatkoznék tovább engedelmetekkel. Váljék egészségetekre. A kutyát még gondold át, nem rossz az. 😊😁
15.:
Nem kell ahhoz biszexnek lenni, hogy megcsald a párod. Bőven akad erre példa a heterok között, mivel ez nem ezen múlik. A kutya meg nem tudom hogy jött, de ha szerinted nem rossz akkor váljék egészségedre ;-)
Köszi! 😊 Még átgondolom. De, neked javasoltam, te kis piszok. 😏
Nem tudom, de én mindig kifogom a biszexeket, itt szapullak, de közben szimpatikus vagy. Szerencsére túl fiatal, szóval nem fogok rád cuppanni. 😏
Na, megyek gondolkozni a kutyáról... 😅😂
Ágnyeszka, most egyszerűen megszakadtam a röhögéstől rajtad. :D
Indult a dolog orbitális fröcsögéssel, amiért biszex a kérdező kutya javasolgatásával, a végére meg az kerekedett ki az egészből, hogy te egy elfojtott biszex vagy, a kérdező szimpatikus, és te mész a kutyáról gondolkozni. :'DDD Sírok a röhögéstől...:D
Hát....erre a végkifejletre én sem számítottam.. 😊
Az elfojtott biszex, nem tudom. Nem tudnám elképzelni, b egy másik nőt puszilgassak, nekem egy másik nő rivális. Nem tudom, de őszintén megvallom, nem is érdekel.
Szeretek őszinte lenni, ez jött ki belőle... 😳
Furcsán viszonyulsz a nőkhöz. Édesanyáddal való kapcsolatoddal minden rendben van? :D
Azt mondtad, volt már kapcsolatod nőkkel, és most is fel tudnál izgulni nőre, ha akarnál. De közben meg rivális egy nő. Barátkozni nem szoktál nőkkel?
Olyan kis zavarodottnak tűnsz. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!