Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az megcsalás, ha van egy biszexuális barátnőtök aki lányokkal is csinálja mellettetek?
Láttam a barátnőmön,hogy valami már hetek óta emészti,könnyek között el mondta,hogy neharagudjak rá, szeret engem nagyon is,de én mellettem mióta együtt vagyunk már 2 lánnyal is lefeküdt,mert mindig is vonzódott nőkhöz.
Öszintén egyáltalán nem zavarta sőt még örültem is neki.
Megnyugtattam,hogy mivel lánnyal csinálta ez nem számít megcsalásnak csak mondja meg legyen őszinte velem.
Számomra ez megcsalás.
Ha másik emberrel fekszik össze, akkor mindegy hogy mi van a két lába között.
Szerintem megcsalásnak számít nagyon is, hiszen egy másik emberi lénnyel csal(t) meg.
Ha csak 1 lánnyal feküdt volna le, azt talán megbocsátanám, de a 2 már sok: azt jelenti, hogy nem tanult az első esetből.
Na meg honnét tudod, hogy érzelmileg nem vonzódik valamelyik lányhoz, akivel lefeküdt?
Mert ha szerelemes lesz egy lányba, a kapcsolatoknak vége lesz, mert nem téged fog szeretni, hanem más valakit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!