Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Székesfhérvár környékén leszbikus/bi lányok hol tudnak ismerkedni?
Nyilván félénk kevesebb az önbizalma.
De az kevésbé gáz jellemvonás, mint az ítélkezés és az empátia nélküliség.
Ő még kinőheti... ;)
Nektek kicsit keményebb lesz a munka ha változást szeretnétek.
Kedves 1-es válaszoló. Én egy picike kis faluban élek Székesfehérvár környékén és mit ad isten a faluban a pletyka az elsődleges hírforrás. Ebben a faluban rengeteg a pletykás ember. Nem szoktam kirakni a melleimet, hogy az egóm növelése érdekébe udvaroljanak nekem. Nem szoktam otthonról semmien fajta bulikba járkálni, mert tanulok vagy pihenek. Nem vagyok ronda csak fiús a stílusom (értsd:nyakkendő,ing stb...) A hajam rövid, de nőies. Rondának tényleg nem vagyok monddható, inkább átlagos.
Egyvalamire azonban ismeretlenül is megkérnélek. NE LEGYÉL BUNKÓ AZZAL AKIT NEM ISMERSZ!
Jah hogy még apád nem is szeret és átlagos vagy, mesélj még, hogy miért nem kellesz senkinek.
Írtam, beülsz az autóba és elmész valahova, másik városba. Jah, hogy te inkább pihensz otthon. Értem. :D
kedves 6-os.Mégis miért kell leszólni másokat láttatlanban? Oké, otthon és nem járok el sehova és tudjátok miért nem? Mert nem tudok eljárni az epilepsziám miatt olyan szórakozóhelyre sem ahol villogó fények vannak.
Akkor viszon segítsetek, hogy hol máshol tudok az interneten, random az utcán és diszkókon kívül ismerkedni?
(Tudom most jön az a komment valakitől, hogy sajnáltatja magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!