Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Székesfhérvár környékén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Székesfhérvár környékén leszbikus/bi lányok hol tudnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
A neten próbálkozok, de eddig nem sok minden jött össze. Személyesen (random) nem is mernék flörtölni senkivel.

2019. okt. 28. 09:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%
Nem mersz? :D Istenem de szánalmas vagy, gondolom ronda is. Enyhe bi vagyok, de az ilyen "nőktől" a hideg kiráz. Érdekes, én nőket nem szoktam keresni, de így is irkálnak nők. Veled van a gond.
2019. okt. 28. 09:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Veled lehet a gond. Ha nem mersz ismerkedni személyesen, akkor mit vársz? Hogy szexelsz?
2019. okt. 28. 09:16
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván félénk kevesebb az önbizalma.

De az kevésbé gáz jellemvonás, mint az ítélkezés és az empátia nélküliség.

Ő még kinőheti... ;)

Nektek kicsit keményebb lesz a munka ha változást szeretnétek.

2019. okt. 28. 09:22
 4/18 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es válaszoló. Én egy picike kis faluban élek Székesfehérvár környékén és mit ad isten a faluban a pletyka az elsődleges hírforrás. Ebben a faluban rengeteg a pletykás ember. Nem szoktam kirakni a melleimet, hogy az egóm növelése érdekébe udvaroljanak nekem. Nem szoktam otthonról semmien fajta bulikba járkálni, mert tanulok vagy pihenek. Nem vagyok ronda csak fiús a stílusom (értsd:nyakkendő,ing stb...) A hajam rövid, de nőies. Rondának tényleg nem vagyok monddható, inkább átlagos.

Egyvalamire azonban ismeretlenül is megkérnélek. NE LEGYÉL BUNKÓ AZZAL AKIT NEM ISMERSZ!

2019. okt. 28. 09:22
 5/18 anonim ***** válasza:
21%
Jó, hát fiús nőnemű.. ha te nőnek mondod magad. nem kell kirakni. Én garbóban is szexi vagyok. Beülsz a kocsiba és elmész szórakozni. jah, hogy téged jobban érdekel, hogy a szomszéd mit gondol? Ez a szánalmas. ha lenne barátnőd, akkor nem adnál neki puszit nyilvános helyen, mert más mit gondol? csak tetőzöd. egyre szánalmasabb vagy.
2019. okt. 28. 09:25
 6/18 A kérdező kommentje:
kedves 4-es válaszoló, engem nem nagyon érdekel mit mondanak a szomszédok, ha lesz párom felvállalom, de édesapám HOMOFÓB és nem akarok megint oltári veszekedések sorozatát átélni, mert megint előjön a betegségem. Amúgy is én csak egy egyszerű kérdést tettem fel amit akár ki is kerülhettél volna és meghagyhattad volna magadna a véleményedet.
2019. okt. 28. 09:34
 7/18 anonim ***** válasza:
25%

Jah hogy még apád nem is szeret és átlagos vagy, mesélj még, hogy miért nem kellesz senkinek.

Írtam, beülsz az autóba és elmész valahova, másik városba. Jah, hogy te inkább pihensz otthon. Értem. :D

2019. okt. 28. 09:37
 8/18 anonim ***** válasza:
31%
Hagyd, úgysem érti. Üljön otthon és várja a csodát. :D Tinder, bárhol lehet ismerkedni. Ne legyen átlagos, fiúsan. Undorító.
2019. okt. 28. 09:40
 9/18 A kérdező kommentje:

kedves 6-os.Mégis miért kell leszólni másokat láttatlanban? Oké, otthon és nem járok el sehova és tudjátok miért nem? Mert nem tudok eljárni az epilepsziám miatt olyan szórakozóhelyre sem ahol villogó fények vannak.

Akkor viszon segítsetek, hogy hol máshol tudok az interneten, random az utcán és diszkókon kívül ismerkedni?

(Tudom most jön az a komment valakitől, hogy sajnáltatja magát)

2019. okt. 28. 10:02
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
Nem tetézted már? Yrta valaki, Tinder, van elég társkereső. Nem kell diszkóba menni. Kinek kell: átlagos, otthon ülő, hülye apával rendelkező, fiús, epilepsziás? Ne haragudj, de eddig semmi pozitívat nem írtál magadról.
2019. okt. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!