Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm ne legyen ilyen zárkózott?
Figyelt kérdés
Szinte semmit sem enged hogy csinálják neki2019. okt. 24. 17:54
1/3 anonim válasza:
Hát ez aztán információdús kérdés.
Fejtsd ki kérlek, hátha okosabbak leszünk.
Hány évesek vagytok?
Mióta vagytok együtt?
Mi az hogy "szinte semmit sem enged"?
Milyen a kapcsolatotok?
Voltatok már előtte együtt mással?
Biztos, hogy leszbikus?
Biztos, hogy szeret téged?
stb
2/3 anonim válasza:
Két dolgot tehetsz:
1) Eldöntöd, hogy szereted-e és a türelem rózsát terem.
2) Úgy gondolod, hogy nem szeret és azért nem "engedi" és továbblépsz.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen társam. 2 évbe telt, hogyhozzáérhessek, meg fél év volt míg orálisan megengedte, hogy kényeztethessem. Soha nem volt felszabadult. De így is én voltam az első aki eddig eljutott vele. Ha szereted legyél türelmes. Mindig próbálj valami apro lépést tenni.... aprót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!