Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Székesfhérvár környékén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Székesfhérvár környékén leszbikus/bi lányok hol tudnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
A neten próbálkozok, de eddig nem sok minden jött össze. Személyesen (random) nem is mernék flörtölni senkivel.

2019. okt. 28. 09:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Kék osztriga bárban.

Tütüdü-tütütüüüüüü.... :D

2019. okt. 28. 10:04
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Miért kell vele így beszélni?

Van meleg ismerősöm, aki falun él. Szerintem elképzelni sem tudjátok, az emberek milyen előitéletesek és gonoszak, pletykásak tudnak lenni. (bár itt is tartottatok egy szép bemutatót)

Ez az ismerősöm konkrétan Budapestre költözött (innen ismerem), mert kvázi nem hagyták élni, mikor társkeresők miatt kiderült, hogy meleg.

Szerintem szánalmasnak vagytok!

Ugyan úgy joguk van boldognak lenni.

2019. okt. 28. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
*élt
2019. okt. 28. 10:08
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Te miről beszélsz? Pont, hogy bátorítom, hogy xarjon le mindenkit. Arról csak ő tehet, hogy jobban érdekli, hogy mit mondanak majd mások, meg a hülye homofób apja, mint a saját boldogsága. Én is voltam nőkkel, swingerezem, lexarom ki mit gondol. Amíg így áll hozzá nem lesz semmi. A mellét nem meri kirakni, érted? :D Vicc.
2019. okt. 28. 10:13
 15/18 A kérdező kommentje:

7-es teljesen igazad van, most én is elgondolkoztam az életem értelmén és meg is találtam azt: egy kedves, empatikus, fekete humort keddvelő karrierista mentőápoló, otthon ülő epilepsziás ember vagyok, aki örök életére vén lány marad és rengeteg macskával fog elpusztulni.

Az epilepsziát monddjuk ki lehet lőni, mert még idén kapok egy papírt, hogy gyógyult vagyok. Ezek szerint akkor már talán elmehetek szórakozó helyekre.

Köszi, hogy helyettem mondtad ki, hogy egy elcseszett ember vagyok.

2019. okt. 28. 10:15
 16/18 A kérdező kommentje:

nem, ki merem rakni, de nem szeretem. Mondtam már, hogy nem szeretem, de néhanapján ki szoktam rakni.

Azok akik bátorítanak (bár kevesen vannak) azoknak köszönöm, hisz mióta erre rájöttem egyre mélyebbre megyek a lejtőn és félek, hogy túl mélyre süllyesek.

2019. okt. 28. 10:20
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

Hali😀fel a fejjel kitartást énis csak azt túdomaljálani hogy menjél a kék osztrigába.

Rossz indulatú emberek mindigis voltak és lessznek is tehát nézz át rajtuk és ne foglalkoz velük😀

2019. okt. 29. 14:55
 18/18 anonim válasza:
szia, hany eves vagy? :) (Fehervar)
2019. nov. 3. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!