Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi elslamposodik az együttélés során, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Mondd meg a párodnak,hogy téged ez zavar, legyen olyan szíves figyeljen rá.
Amúgy tényleg természetes együttélés során a lazább viselkedés.De azért vannak határok szerintem. Pl a fingást is elvárom,hogy ne előttem intézze,ha nem muszáj.Menjen át a másik szobába vagy a teraszra. Lehet nagy kérésnek tűnik,de szerintem fontos,hogy vonzódjunk a párunkhoz.Már pedig ha állandóan fingorászik,akkor nem biztos,hogy annyira vonzódom hozzá.Lehet hülyeség, de én így gondolom.Én is próbálok adni magamra évek után is
Számomra nem ezt jelenti a slampos.. Mi minden további nélkül pisilünk a másik előtt. Nyilván a nagy dolgot magunkban intézzük, de ha neki meg kell borotválkoznia, én meg már majd' összepisilem magamat, akkor nem zavarom ki, meg ő sem megy ki, egyszerűen csak bemegyek és elintézem.
Szóval azért ez nem tragikus, legalábbis számomra.
Ezzel konkrétan mi a problémád? Ha kakkantás közben van nyitva az ajtó, azt megértem mert bebűzöli az egész házat/lakást, na de pisi? A férjem simán bejön és pisil amikor én a kádban olvasok és pácolom magam. De ha nyitott ajtónál csinálná az sem zavar. A kolbászolás az tényleg más lenne a szag miatt. Fingásból büfizésből sem csinálunk problémát. Egyikünk sem akarna olyan párral élni aki mellett görcsölni kell ezeken.
Amúgy nem valami életszerű az sem, hogy fingani kimenjen az illető a másik szobába. Mire feláll addigra az inger is elmegy. Ki akar 15 percenként, fél óránként x időközönként szaladgálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!