Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám akar költözni a barátnőm, akivel mindössze fél
éve járok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
27 F vagyok ő meg most lesz 19
Az egyetem miatt,szeretne hozzám költözni,mivel közelebb lenne a sulihoz( nem kéne koleszban laknia,egy vagyont fizetni valamilyen albérletért stb.)
Én nem igazán örülök az ötletnek.A lakás ahol lakok egy nagyon pici kis garzon,amit bérlek.Itt a két ember is tömegnek számít :)
Mondjuk úgy,hogy eléggé "minimál" stílusú,( szóval szegényes egyszóval)nem igazán az a lakás amit szívesen mutogatsz ismerősöknek.Nyílván látta már a barátnőm( volt fenn többször is).
Tudom,hogy a lakás mérete és adottságai miatt hosszabb távon kényelmetlenül éreznénk magunkat.
Sértődés nélkül,hogy mondjam meg neki finoman,hogy nem szeretném,ha hozzám költözne?
Mondjuk úgy, hogy te eleve nem tervezel vele hosszútávon, csak hülyíted szegényt, de most csapdába estél.
2016. júl. 26. 23:38
2/21 anonim válasza:
Sok jó ember kishelyen is elfér. Szerintem , ha szeretitek, és megértitek egymást, akkor fogadd be őt magad mellé; hát mégiscsak a párod, a szerelmed, akivel jó együttlenned. Meghát nem nagyon mutogatod ismerősöknek azt a házat, hát, lehet, hogy nem forog kacsalábon, de ő mégis szívesen menne. De azért mondjuk a rezsibe beszállhatna. De mondjuk hát nem tudom, mennyivel lenne közelebb neki. Hát bakker, hát szereted őt, na! Meg nemtom, milyenek a körülményei otthon neki, hogy szereti-e őt a családja. Hát de amúgy akkor mondd ezt, hogy egy idő után már kényelmetlenül éreznétek magatokat, mert nagyon szűkös a lakás. De amúgy nem tudom, ez-e a valós ok, amit írtál, ami miatt nem szeretnéd, ha odaköltözne. Hát szerintem jobb , hogyha fizikailag is megvan az összetartozás, bármikor meg tudod ölelni; de mondjuk szívás mondjuk, ha egyszemélyes az ágy például.
2016. júl. 26. 23:44
3/21 A kérdező kommentje:
Most megpróbálom részletesen leírni a lakás adottságait.
- Ha kinyitod a lakás ajtót, jobb kéz felöl található a fürdő szoba( fürdő és egyben ott van a wc is)
-Ha kinyitod a lakás ajtót, és belépsz egyet előre,ott van az előszoba, ami egyben konyhaként is funkcionál.(található ott egy rezso és a világ legkisebb hűtője kb.)
-Ha kinyitod a lakás ajtót,és belépsz kettőt előre,ott találod a szobát.A szoba tartalma egy kihúzhatós ágy,egy tv( ami falra van szerelve) és egy laptop ami az ágy alatt van.
Ha az ágyat este kihajtod,az teljes terjedelmével elfoglalja a szobát.
2016. júl. 27. 00:00
4/21 Noren1989 válasza:
Megmondod neki, h te ezt túl kicsinek találod kettőtöknek? Am erre rávágja: keressünk nagyobbat. Ok, keressetek nagyobbat, de akkor beleszáll anyagilag, nem fogod eltartani.
26/F
2016. júl. 27. 00:02
5/21 anonim válasza:
mondd hogy sajnálod de vége van, lelépsz fekacsajokat dugni bolíviába
2016. júl. 27. 00:13
6/21 anonim válasza:
Szerintem annyira nem lenne gáz. Én is kis lakásban élek, igaz családi ház de iszonyat kicsi szobakonyha, minimális fürdő és ennyi. A telekrészem nagy simán elfér egy két szintes 120 négyzetméteres családi ház is úgy hogy normális udvarom lenne. Apám vette még a telket házzal együtt még 1992 ben amikor születtem, mert kifogott egy alkalmi vételt. Eredetileg azért vette hogy nagymamámnak legyen hol laknia mert 5 percre van a két ház egymástól, a nagymamám meg panelban élt egyedül és már akkor nem bírta a lépcsőzést. Persze ebből semmi nem lett a házat apránként rendbe hoztuk és amolyan kis műhely volt külön gyümölcsös volt meg ott tartottunk kerti bulikat meg ilyeneket. Amikor birtokba vettem a lakást rengeteg fa anyagom volt így építettem mellé fából garázst ami nem engedély köteles és csináltam ólat a csirkéimnek. Sok cuccom volt így alig bírtam mozdulni, és nekem is akkor a barátnőm hozzám akart költözni ő neki a közelbe van a munkahelye és a bejárás miatt. Persze mi sem voltunk hosszú ideje együtt de én szó nélkül mondtam hogy jöjjön, mivel azt terveztük hogy spórolunk és összedobjuk a pénzt abból hozzáépítünk a házra még két helyiséget plusz egy külön zárt lépcsőházat és megemeljük a tetőt és lesz felső tetőtéri rész ahol lenne nappali és két szoba meg fürdőnek is lenne hely. A konyhánk ki lenne bővítve a régi fürdő megszüntetésével. Az alsó két helyiségből egy normális garázs lenne kisebb műhellyel vagy mosókonyhával. A mostani szobánk pedig étkező meg amolyan mindenes szoba lenne. De persze ez még csak terv még sehol sem vagyunk a kivitelezéssel bár igen kicsi a lakás ha vendég jön akkor hát nyomorgunk de így ketten annyira összeszoktunk már hogy nincs gond.
2016. júl. 27. 00:22
7/21 A kérdező kommentje:
Jaj ne mondjatok ilyeneket,szeretem,imádom őt.
Csak egyszerűen nincs hely, ahhoz hogy imadhassam őt a lakásban is.
Lényegéven csak akkor vagyok a lakásban én is,ha alszok.
Inkább ki megyek a szabadba,programokat csinálok barátokkal stb.( még egyedül is kicsi).
2016. júl. 27. 00:25
8/21 A kérdező kommentje:
Különben köszönöm a válaszokat
2016. júl. 27. 00:26
9/21 anonim válasza:
Figyelj, szerintem legyél vele őszinte, ha szereted és fontos neked. :) Mondd el neki, hogy te mennyire szereted őt, és szívesen össze is költöznél vele, de egyedül az az aggodalmad, hogy túl kicsi lesz az a lakás kettő személynek, és nehogy ebből gondok legyenek később. Szóval ne azt mondd, hogy "ne költözz be", hanem előadod, hogy ezen dilemmázol. És akkor közösen megbeszélitek.
2016. júl. 27. 00:55
10/21 anonim válasza:
Áltatod magad, hogy annyira szereted. Tipikusan ez az eset:
-èrted lehoznám a csillagokat is az ègről, megtennék bármit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!