Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi elslamposodik az együttélés során, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
a másik előtti fingást, böfögést, már megszoktam, a gyerek is csinálja, ez van. de hogy azért is könyörögni kell, hogy pisilés közben csukja be magára az ajtót (ne csak behajtsa), az már nonszensz a számomra.2016. aug. 31. 14:24
11/13 anonim válasza:
Utolsó: ha szerinted 15 percenként fingani normális jelenség, ott komoly gondok vannak.
Amúgy durva mennyi igénytelen ember van. A lazaság és elfogadás nem egyenlő azzal, hogy direkt nyitott ajtónál hugyozunk és a másik orra alá fingunk.
Ha néha pukizik az ember az előfordul. Az is, hogy ha egy szobában van a fürdő és a wc, a másik esetleg nem bírja ki amíg a bentlévő végez.
De az, ha az ember szándékosan fingik, holott a másik helyiségben is tehetné, direkt nyitott ajtónál hugyozuk pedig becsukhatná szimpla bunkóság. Főleg hogy ezt a gyerek is eltanulja!
12/13 anonim válasza:
pisilés.. félelmetes.
ennél már csak az a durvább ha egymás jelenlétében szexelnek.. :)
13/13 anonim válasza:
11
Babos vacsoránál simán megvan a 10-15 percenkénti eregetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!