Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ide gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Barátnőm ahogy meséli úgy érzem terhes neki ez a környezet ami körülöttem van.
Családi vállalkozásunk van,és én abban nőttem fel, hogy tartsunk össze, segítsük egymást és így mindenki hamarabb végez a munkájával és majd utána pihenünk.
Azt tanították h több lábon álljak.
Ő nem így nőtt fel. Náluk volt egy 8óras munka és kész.
Szüleim is családtagnak tekintik őt, és kell néha a segítség az üzletben. Őt is nagyon segítík Szüleim mintha a lányuk lenne.
Ahogy meséli úgy érzem terhes neki ez az egész. De miért akar akkor gyereket tőlem - mert ezek olyan dolgok melyek hatással vannak a mindennapjainkra és nem változnak..
2022. okt. 30. 17:49
1/4 anonim válasza:
Te mit akarsz? Mi a gondod és a kérdésed valójában? Hogy jön ide a gyerek téma? Te szeretnél vele élni és közös gyereket?
2/4 anonim válasza:
Amíg nem dobod ki, addig fogja követelni, hogy tartsd amit ígértél. Mit nem értesz?
3/4 anonim válasza:
Hányadszor jössz ide ezzel a panasszal? Unalmas...
4/4 anonim válasza:
Miért nem vele beszéled meg?
Miért nem tudod ezt vele megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!