Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért szent meggyőződése, hogy nekik igenis jár magas, jóképű, kigyúrt, gazdag pasi?
19
Nyilvan egy tanulatlan gyárimelós, mint te is, maximum ezt a pénzt.keresi! Ezt értem. De en nem ezt látom. Én azt látom, hogy az ikea parkoloban nincs hely, auchan dugig, és sorolhatnám
Azért,mert vagyok olyan értékes ember,hogy azt várjam el a másiktól, amit én is nyújtok.
Törődöm a testemmel,egészségemmel,tanultam,beszélek nyelveket,van egzisztenciám.Miért is ne tetszhetne mondjuk egy vezető beosztású jó pasas?No és ő miért ne udvarolhatna nekem?Benne van Magyarország alaptörvényében???... 😃
21. Hülyeségeket beszélsz én nemrégiben helyezkedtem el pályakezdő itsként Budapesten és sok kollega mondta, hogy örüljek a bruttó 600as fizumnak(ez nettoban ugye kb 410e mert 25 eves vagyok).
22. Igen a te esetedben talán jogos de én úgy vettem észre, hogy ezek( 1 milliós fizu, vadonatúj mercedes és saját lakás egy pasitól) még a soron robotoló eszterke szerint is "csak" alapnak számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!