Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért szent meggyőződése, hogy nekik igenis jár magas, jóképű, kigyúrt, gazdag pasi?
Ha neki ez a preferenciája, az miért zavar téged?
Nőként engem sem érdekel, ha egy férfinak meg a nagymellű, szőke hajú, sminkelt barbibabák a preferenciái. Nem egymást keressük, ennyi az egész.
De ha itt rinyálsz, napról napra, az mit old meg?
Tegyél önmagadért! Ja, hogy abba már energiát kell fektetni....inkább másokat szidsz, ahelyett, hogy ezt az időt önfejlesztésre fordítanàd🤷♀️ mindegy is, én pont ezért nem adnék esélyt a magadfajtának.
Nem megyek el odáig, hogy jár vagy nem jár.
Egyszerűen csak helyes, sportos életmódú férfival vagyok hajlandó leállni, és igen, azt is elvárom, hogy ne elcseszett élete legyen, hanem legyen tanult, értelmes (szóval ha mondjuk mentős, rohadt alacsony keresettel, azzal semmi bajom). Más nem jöhetne szóba soha, akkor sem, ha 40 évesen szingli leszek 1-2 gyerekkel. Evvan.
Ha nem jár, vagy nem akarod, hogy járjon ilyen pasi, akkor náluk kell kopogtatni, hogy ne kelljek nekik, vagy ilyen vagy olyan nő kelljen nekik, ne udvaroljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!