Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság milyen autónál hiszik a nők azt, hogy gazdag a pasi?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 14:46
1/25 anonim válasza:
Mindegy, de a csomagtartóban ha van vagy 1.5 kg sajt, akkor már a felső 10.000-be tartozol
2/25 anonim válasza:
Amit a cigóknál látsz: Merci, Audi, BMW. Dízeles legyen és böhöm nagy.
3/25 anonim válasza:
#2 a régi kopott Audi meg Merci hol a gazdagság jele? Max. a lakótelepi nőknél. Én eléggé képben vagyok az autókkal, bármi felső kategóriás ÚJ maximum pár éves autóról gondolom azt, hogy tehetős. De amúgy sok gazdagnak nincs drága autója, mert sokakat nem érdekel a kocsi.
4/25 anonim válasza:
Vagyis az autó tulajáról gondolom azt, hogy tehetős, nem az autóról :D
5/25 anonim válasza:
Passz, nem értek az autókhoz, nem ismerem a márkákat.
Deee aki ért az autókhoz az gyanítom a drága autónál ogndolja azt, hogy gazdag a pasi. Logikus..
6/25 anonim válasza:
Jó kérdés.
A "nagy német 3" kilőve, mert a legtöbb céges, lízinges, meg a fene tudja melyik - milyen, hisz tök egyformák.
Szerintem/nekem: Maserati, Aston Martin, Porsche, amerikai OT- rendszámos veteránok, Shelby Mustang, Viszont a Ferrari és Lamborghini a pénzes kivagyi senkik kocsija.
8/25 anonim válasza:
#6 mert a lízing két fillér havonta, igaz? Apum egy fullos mercit lízingel havi 600 ezerért. Gondolom az mindenkinek menne, nem kell hozzá tehetősnek lenni.
9/25 anonim válasza:
8. Céges lízingre gondoltam első sorban. Mellesleg attól, hogy valaki kipenget 2-300-at havi szinten kocsira, nem garancia a gazdagságra. Pl.: Munkatársam. 22 éves. Szülőkkel él, és megy a havi fizujából majd az egész a hitelre.
10/25 anonim válasza:
Akinek új kocsija van, és nem panelben lakik hanem valamilyen új építésű ház/lakásban. Nálam itt kezdődik a gazdag pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!