Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság milyen autónál hiszik a nők azt, hogy gazdag a pasi?
Mivel a régi klasszik BMW (ez a tepsi), és az Audi a romáknál lett státusz-szimbólum, emiatt már nem annyira menő. Ezekben ma már rendre indiai sofőrt látsz.
A menőcsávók ezért igyekeznek olyan felsőkategóriás, de még Anyuci meg Apuci által megfizethető kocsikat venni, mint a Lexus, BMW SUV ... amit Kolompár Dzsézönsztetem már nem tudna finanszírozni. Amúgy a csajoknál menő a sport Honda is, bár az nem a gazdagságot mutatja. A Tesla lenne még ilyen, de azt egyenlőre még nem lehet behozatni Németbő', egy új ára meg Gyurma Gyuri szüleinek is meghaladja a hitelkeretét.
Nekem Hyundai Ioniq-om van. Az a típusú autó amihez a nők hozzá se szagolnak, így ebből az anyagi helyzetemet sem tudják felmérni.
Pl Ford Renger, Volvo, Január, Bently, Mustang, Lexus ebből is az újabbak.
BMW-t pl én nem szeretem.
De rengetegen visznek fel hitelt pl és vesz olyan autót, amivel lehet villogni.
N 31
14 vagyok. Valaki kerdezte privátba, hogy valamilyen autómárka imponál e nekem.
A Ford Renger Raptor 😍, de amúgy a lényeg hogy karban legyen tartva, tiszta legyen...felőlem lehet 20 éves is.
Jekem egy 13 éves Skoda Oktaviám van, benzines...szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!