Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanság milyen autónál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság milyen autónál hiszik a nők azt, hogy gazdag a pasi?

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 14:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
Havi 600 rugó egy autóra? Pfú, na az ilyet messziről kerülném..
2023. márc. 1. 15:39
 12/25 anonim ***** válasza:
9%

Mivel a régi klasszik BMW (ez a tepsi), és az Audi a romáknál lett státusz-szimbólum, emiatt már nem annyira menő. Ezekben ma már rendre indiai sofőrt látsz.

A menőcsávók ezért igyekeznek olyan felsőkategóriás, de még Anyuci meg Apuci által megfizethető kocsikat venni, mint a Lexus, BMW SUV ... amit Kolompár Dzsézönsztetem már nem tudna finanszírozni. Amúgy a csajoknál menő a sport Honda is, bár az nem a gazdagságot mutatja. A Tesla lenne még ilyen, de azt egyenlőre még nem lehet behozatni Németbő', egy új ára meg Gyurma Gyuri szüleinek is meghaladja a hitelkeretét.

Nekem Hyundai Ioniq-om van. Az a típusú autó amihez a nők hozzá se szagolnak, így ebből az anyagi helyzetemet sem tudják felmérni.

2023. márc. 1. 15:50
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
#11 én se tartom szükségesnek, de mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ha így is marad neki bőven, akkor kit zavar. Az a gáz inkább, amit a 9-es válaszoló ír, hogy átlag alatt keres az ember, de többnek akar tűnni és az egész fizuját autóra költi.
2023. márc. 1. 15:52
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

Pl Ford Renger, Volvo, Január, Bently, Mustang, Lexus ebből is az újabbak.

BMW-t pl én nem szeretem.

De rengetegen visznek fel hitelt pl és vesz olyan autót, amivel lehet villogni.

N 31

2023. márc. 1. 15:58
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

14 vagyok. Valaki kerdezte privátba, hogy valamilyen autómárka imponál e nekem.

A Ford Renger Raptor 😍, de amúgy a lényeg hogy karban legyen tartva, tiszta legyen...felőlem lehet 20 éves is.

Jekem egy 13 éves Skoda Oktaviám van, benzines...szeretem.

2023. márc. 1. 16:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Egy új merci, bmw, audi ma már nem garancia arra, hogy gazdag, mert lehet lízingelt, céges vagy saját, de az utolsó fillérjét is ráköltötte, hogy felvágjon. Ahogy a legújabb teló sem, mert lehet havonta törleszti. De ha valakinek van egy fullos nagy lakása vagy háza gyönyörűen berendezve az már lehet annak a jele, hogy gazdag. Nálam, akinek nincs saját lakása vagy van, de egy utolsó putri panel kőbányán, az szegény. Lehet bármilyen autója, telója mellé.
2023. márc. 1. 16:47
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
G7 Streamliner. Csórók gurulnak.
2023. márc. 1. 16:49
 18/25 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom a méregdrága, újszerű autóknál, ami lehetőleg a pasi nevén is van :D
2023. márc. 1. 17:05
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Céges.
2023. márc. 1. 17:10
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
Szarok a kocsidra ,ha nem jössz be.
2023. márc. 1. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!