Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a nők 80-90 százalékának csak annyi elég, hogy ne legyen elhízva a férfi, diplomás és gazdag legyen , tényleg ennyire igénytelenek lennének?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 21:10
2/27 anonim válasza:
Nem ismerek olyat, aki beletartozna ebbe a "80-90%"-ba
Nő vagyok, egyetemista, kolis, sok embert ismerek.
4/27 anonim válasza:
Annyira igénytelen vagyok, hogy ezekből nekem egyik se fontos. Helyette más tulajdonságok azok.
5/27 anonim válasza:
Szerintem a kérdésedbe rejtett állításod nem igaz, kérdező.
6/27 anonim válasza:
Számodra az ilyen nők az igénytelenek? Jobb lenne ha egy kövér, puhos, alkoholista, izzadt, agresszív, munkanélküli, iskolázatlan, kettőig számolni nem tudó félnótással jönnének össze? Akkor lennének igényesek? 🙄
7/27 anonim válasza:
Igen. Ilyen igénytelenek vagyunk, hogy nem vágyunk a nőgyűlölő, hímsovi incelekre.
8/27 anonim válasza:
6
De azoknak ooolllyyyan széééép a lelkük :D :D :D
9/27 anonim válasza:
Ettől miért vagyunk mi nők igénytelenek?Az jobb lenne,ha alkesz,büdös, agresszív férfival lennénk együtt?
10/27 anonim válasza:
#9 Igen, mert utána lehetne téged mocskolni, hogy:
"Na lám, lám!De egy hülye igénytelen qrva vagy!Meg is érdemled a sorsod, miért nem válogattál inkább?Bezzeg a kedvesrendes(ugyanilyen) férfiak nem kellettek neked!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!