Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A pályakezdő diplomások kb....

A pályakezdő diplomások kb. hány százaléka lehet munkanélküli vagy gyári szalagmelós?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 20:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Elenyésző. Az a diploma meg kb. filozófia lesz.
2022. febr. 11. 20:12
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Ismerek olyan diplomást, aki nem tudott elhelyezkedni a szakmájában, de azért munkanélküli vagy szalagmelós nem lett belőlük. Tudom, hogy érdemes nyugtatni magad, hogy nem éri meg a diploma, de sajnos de, megéri.
2022. febr. 11. 20:13
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
még ha szalag mellé jelentkezel is diplomával a zsebedben, akkor is felajánlanak állásinterjún egy kényelmes irodai melót...
2022. febr. 11. 20:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Figy nekem elég rossz melóim voltak pályakezdőként diplomával. Pár év után lett annyi tapasztalatom, hogy multi felvett kényelmes irodai melóra. Nekem abszolút megérte, de alapban nem azzal a tévhittel indultam, hogy a diploma majd garantál jó első munkahelyet.
2022. febr. 11. 20:35
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyárban dolgozom vezetőként, egy diplomás sem dolgozik nálunk a szalag mellett, de az érettségi is ritka. Még a mir laborban sincs egy diplomás se.
2022. febr. 11. 20:42
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Ahhoz jó nagy szerencsétlennek kell lenni:

-nulla valódi nyelvtudás

-totál életképtelenség

-rossz kommunikációs képességek

-mobilitás hiánya

És ezek így mind együtt. De az ilyen ember azért nagyon ritka.

2022. febr. 11. 20:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
2022. febr. 11. 21:03
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Ez valami fizetett, fideszes kérdés lehet, mert tudni illik, a Viktorka hülyék paradicsomát, rabszolgatársadalmat akar a munka alapú kijelentésével.

Szerencsére a világ hülyének nézi őt, de az már másik történet.

2022. febr. 11. 22:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb mint 1%
2022. febr. 12. 08:00
 10/20 anonim ***** válasza:
20%

Emberek. Én voltam közmunkás. Az nem gyár, még annál is szarabb. Nem egy és nem kettő diplomás volt a közmunkások közt is. Havi 57-ért gereblyéztek ahogy én is.

És ha ott van, a gyárban ne lenne?

2022. febr. 12. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!