A pályakezdő diplomások kb. hány százaléka lehet munkanélküli vagy gyári szalagmelós?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 20:10
1/20 anonim válasza:
Elenyésző. Az a diploma meg kb. filozófia lesz.
2/20 anonim válasza:
Ismerek olyan diplomást, aki nem tudott elhelyezkedni a szakmájában, de azért munkanélküli vagy szalagmelós nem lett belőlük. Tudom, hogy érdemes nyugtatni magad, hogy nem éri meg a diploma, de sajnos de, megéri.
3/20 anonim válasza:
még ha szalag mellé jelentkezel is diplomával a zsebedben, akkor is felajánlanak állásinterjún egy kényelmes irodai melót...
4/20 anonim válasza:
Figy nekem elég rossz melóim voltak pályakezdőként diplomával. Pár év után lett annyi tapasztalatom, hogy multi felvett kényelmes irodai melóra. Nekem abszolút megérte, de alapban nem azzal a tévhittel indultam, hogy a diploma majd garantál jó első munkahelyet.
5/20 anonim válasza:
Gyárban dolgozom vezetőként, egy diplomás sem dolgozik nálunk a szalag mellett, de az érettségi is ritka. Még a mir laborban sincs egy diplomás se.
6/20 anonim válasza:
Ahhoz jó nagy szerencsétlennek kell lenni:
-nulla valódi nyelvtudás
-totál életképtelenség
-rossz kommunikációs képességek
-mobilitás hiánya
És ezek így mind együtt. De az ilyen ember azért nagyon ritka.
8/20 anonim válasza:
Ez valami fizetett, fideszes kérdés lehet, mert tudni illik, a Viktorka hülyék paradicsomát, rabszolgatársadalmat akar a munka alapú kijelentésével.
Szerencsére a világ hülyének nézi őt, de az már másik történet.
10/20 anonim válasza:
Emberek. Én voltam közmunkás. Az nem gyár, még annál is szarabb. Nem egy és nem kettő diplomás volt a közmunkások közt is. Havi 57-ért gereblyéztek ahogy én is.
És ha ott van, a gyárban ne lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!