"még ha szalag mellé jelentkezel is diplomával a zsebedben, akkor is felajánlanak állásinterjún egy kényelmes irodai melót..."
Persze. Ahogy azt Móricka elképzeli. Helyette ha meglátják a diplomát be se hívnak.
2022. febr. 12. 11:38
12/20 anonim válasza:
Igen, vannak alkoholisták, drogosok, diplomával is. Lecsúsznak, ott maradnak, lapátolják a szemetet. A diploma nem tesz automatikusan jó és sikeres emberré. De annak az esélye, hogy normális életszínvonalon és értelmes munkával megélsz diplomával, csillagászati mértékben nagyobb, mint 8 osztállyal.
2022. febr. 12. 12:11
13/20 anonim válasza:
"Igen, vannak alkoholisták, drogosok, diplomával is. "
Meg vannak olyan bölcsészek, akik se nem alkeszek se nem drogosok, csak egész egyszerűen a filozófia-antropológia és hasonló szemét papírjaikkal sehova se kellenek. Csak egy szalagmelóba, oda is csak akkor ha letagadja a papírjait. Ha beírja, még oda se veszik fel.
2022. febr. 12. 12:40
14/20 anonim válasza:
Nem sok ilyen van, a szalagmelos inkabb az egybites analfabeta proli kategoria jellemzoen.
2022. febr. 12. 12:43
15/20 anonim válasza:
Szabad bölcsész vagyok onnan mentem at it rá köszönöm de hetente 3-4 ajánlatot kapok. Ezt a 13 As által terjesztett maszlagot direkt a hozzá hasonló vidéki proliknak találtak ki.
2022. febr. 12. 12:44
16/20 anonim válasza:
„Szabad bölcsész vagyok onnan mentem at it rá köszönöm de hetente 3-4 ajánlatot kapok. Ezt a 13 As által terjesztett maszlagot direkt a hozzá hasonló vidéki proliknak találtak ki.”
Világos. Látom, bölcsészként a helyesírásod, tagolásod, toldalékolásod is kifogástalan.
2022. febr. 12. 12:49
17/20 anonim válasza:
Soproni vagyok. Ismerek én itt pár keletről idekoltozo diplomást aki gyári melózik vagy mekizik. De hozzateszem, hogy Ausztriába jár át és 1500 eurót kap érte évi 14x. Tobbet keres mint keleten valami magas pozícióban lévő akárki.
2022. febr. 13. 07:42
18/20 anonim válasza:
" idekoltozo diplomást aki gyári melózik vagy mekizik"
Na tessék. Én meg Pesten tudok nem egy diplomás ismerőst, aki árufeltöltő, futár stb... mert a diplomájával sehova se kell és választhat hogy vagy elmegy bringás futárnak (mert oda kell) vagy otthon a 4 fal nulla forintért.
2022. febr. 13. 09:14
19/20 anonim válasza:
Mondjuk 1500 euro 370 körüli árfolyammal kb joval több mint fél Misi. Ha vissza osztom még a 13. És 14. Havi fizetést akkor közel 600 000 ezres fizut jelent. Jobban megèri mint diplomával bohockodni. De hát persze nem lehet minden város szomszédja az EU egyik legfejlettebb országa.
2022. febr. 13. 09:18
20/20 anonim válasza:
15-ös, bölcsész vagy, tehát tudjuk, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, de azért halkan megjegyzem: nem a bölcsészdiplomád miatt keresnek, hanem mert IT-re képezted magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!